TOP 15
SALOOS Rostlinný meruňkový olej

od 116,16 Kč
Saloos Meruňkový olej 50ml Saloos Meruňkový olej je hluboko pěsticí pleťový a masážní olej. Pro všechny typy pokožky. Je vhodný k péči o jemnou, velmi citlivou pleť, je tím nejlepším pro dětskou pokožku, vhodný pro miminka i batolata. Má zvláčňující a vysoce regenerační účinky. Pleť vyživuje a hydratuje, při pravidelné péči je pleť vitální a sametově hebká. Navíc skvěle regeneruje suchou, popraskanou i jinak problematickou pokožku, blahodárně…
Fabulo.cz
Za dopravu 790 Kč Skladem
790 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SALOOS Rostlinný meruňkový olej
Výrobce: Saloos
Minimální cena: 116,16 Kč
Maximální cena: 790 Kč
Ušetříte až: 673,84 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Saloos Meruňkový olej 50ml

Saloos Meruňkový olej je hluboko pěsticí pleťový a masážní olej. Pro všechny typy pokožky. Je vhodný k péči o jemnou, velmi citlivou pleť, je tím nejlepším pro dětskou pokožku, vhodný pro miminka i batolata. Má zvláčňující a vysoce regenerační účinky. Pleť vyživuje a hydratuje, při pravidelné péči je pleť vitální a sametově hebká. Navíc skvěle regeneruje suchou, popraskanou i jinak problematickou pokožku, blahodárně působí na pokožku po opalování. Olej obsahuje velké množství nenasycených esenciálních kyselin a pokožce dodává vysoký podíl vitamínu A a E. Můžete ho také použít jak výživný zábal na vlasy i ruce. 

Saloos rostlinný olej je olej  lisovaný za studena z rostlin té nejlepší kvality. Obsahuje velké množství bioaktivních látek, vitamínů a minerálů v jejich přirozené podobě. Díky másaži se tyto cenné látky dovedou v maximální míře předat našemu tělu. Výborně se vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. 

Čistý přírodní bioprodukt. 

Vhodné pro: ekzém, lupenka, regenerace, zvláčnění pleti

Certifikáty: CPK BIO

Použití:  Malé množství vmasírujte do pokožky.

Složení: Meruňkový olej

Množství: 50ml

Výrobce: Saloos (Česká Republika)

Ryze česká kosmetika Saloos se od roku 1993 vypracovala na největšího českého výrobce certifikované přírodní biokosmetiky. Zakládá si na tom, že jejich výrobky obsahují nejvyšší možný podíl čistých přírodních látek. Neobsahují syntetické parfemace, konzervanty ani barviva. Kosmetika nevyvolává alergické reakce a je vhodná pro všechny typy pleti. Firma Saloos je hlavně známá svým lisováním přírodních olejů za studena, z kterých pak vyrábí esenciální, tělové, masážní, sprchové i léčebné oleje. Velmi rádi používají i bambucké neboli karité máslo. Celá nabídka je čistě přírodní a má dlouholetou tradici.

http://www.saloos.cz/

Popis: Meruňkový olej lisovaný za studena je vynikající pleťový a masážní olej, vhodný pro všechny typy pokožky. Je ideální i pro malé děti. Meruňkový olej je vhodný jak k péči o pleť, tak i pokožky celého těla. Má lehké složení, snadno se vstřebává a díky svým zklidňujícím a regeneračním účinkům je vhodný i pro citlivou a dětskou pokožku. Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na čistou navlhčenou pokožku a lehce rozetřete. Upozornění: Určeno pouze k zevnímu použití. Vhodné i pro děti. Vyrobeno z olejů lisovaných za studena, bio olejů a 100% přírodních esenciálních olejů. Bez konzervačních a syntetických vonných látek. Složení: meruňka obecná (Prunus armeniaca, meruňkový olej lisovaný za studena) 100% Obsah: 50 ml

Vynikající pleťový a masážní olej, vhodný pro všechny typy pokožky. Blahodárně působí při potížích s akné a ekzémy. Ošetřuje kůži po opalování. Je ideální i pro malé děti. Tvoří základ vysoce kvalitních masážních směsí.

Složení: 100% meruňkový olej lisovaný za

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.