Allnature Ghí 450ml
Allnature Ghí 450ml

TOP 3 12. Nejprodávanější
Allnature Ghí 450ml

od 169 Kč
Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Díky vysokému kouřovému bodu je Ghí ideální tuk na smažení. Neobsahuje laktózu ani lepek. Ghí využijete ve studené i teplé kuchyni. Máselný tuk Ghí má mnohem vyšší kouřový (zápalný) bod než klasické máslo a díky tomu se při smažení nepřepaluje. Neobsahuje mléčnou bílkovinu (laktózu), současně si ale zachovává chuť i vůni klasického másla. Obsahuje konjugovanou kyselinu linolovou, která…
Lékárna.cz
Za dopravu 118 Kč Skladem
179 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Allnature Ghí 450ml
Výrobce: Allnature
Minimální cena: 169 Kč
Maximální cena: 244 Kč
Ušetříte až: 75 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Máselný tuk Ghí najde uplatnění ve studené i teplé kuchyni. Díky vysokému kouřovému bodu je Ghí ideální tuk na smažení. Neobsahuje laktózu ani lepek. Ghí využijete ve studené i teplé kuchyni. Máselný tuk Ghí má mnohem vyšší kouřový (zápalný) bod než klasické máslo a díky tomu se při smažení nepřepaluje. Neobsahuje mléčnou bílkovinu (laktózu), současně si ale zachovává chuť i vůni klasického másla. Obsahuje konjugovanou kyselinu linolovou, která snižuje cholesterol, pomáhá odbourávat tělesný tuk a podporuje růst svalové hmoty. Ghí je přirozeně bezlepkové. skvěle chutná a voní nepřepaluje se  ideální na smažení trvanlivé alespoň 12 měsíců nemusí se chladit bez mléčné bílkoviny superpotravina zlepšuje trávení plné vitamínů A, D, E, K a antioxidantů Ghí (přepuštěné máslo) lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Má vysoký bod zápalu, proto se nepřipaluje. ideální na smažení – pravý vídeňák se dělá na přepuštěném másle dá šmrnc vaší polévce i omáčce dušená zelenina na Ghí je bezkonkurenční při pečení lze Ghíčkem nahradit všechny margaríny a máslo lze i namazat na chléb a jíst za studena Ghí lze využít i k zevnímu použití na hojení ran. Přepuštěné máslo (někdy nesprávně přečištěné máslo) je bezvodý tuk získaný z másla. Jedná se o tradiční úpravu másla, kterou používala i česká autorka kuchařek M. D. Rettigová (u ní přepouštěné máslo). Známou formou přepuštěného másla je tradiční jihoasijská forma ghí, vyráběna z buvolího či kravského mléka.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.