Rinatura Bio Olej řepkový lisovaný za studena 250 ml

Přírodní Bio řepkový olej obsahuje ideální poměr omega 3 a omega 6 esenciálních mastných kyselin, které mají blahodárný vliv na kardiovaskulární systém. Řepkový olej je vhodný stejně tak jako slunečnicový, na vaření a pečení. Složení: čistý rostlinný olej z řepkových semínek z ekologického zemědělství Balení: 250 ml Upozornění: Olej je vhodný i pro vegetariány. Uchovávejte na tmavém a suchém místě. Země původu Německo. Řepkový olej se…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Rinatura Bio Olej řepkový lisovaný za studena 250 ml
Výrobce: Rinatura
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Přírodní Bio řepkový olej obsahuje ideální poměr omega 3 a omega 6 esenciálních mastných kyselin, které mají blahodárný vliv na kardiovaskulární systém. Řepkový olej je vhodný stejně tak jako slunečnicový, na vaření a pečení.

Složení:

čistý rostlinný olej z řepkových semínek z ekologického zemědělství

Balení:

250 ml

Upozornění:

Olej je vhodný i pro vegetariány. Uchovávejte na tmavém a suchém místě. Země původu Německo.

Řepkový olej se získává ze semen jasně žlutý kvetoucí rostliny řepky. Používá se jako olivový olej, na dipy a marinády, vaření, pražení, pečení a smažení. Je druhým, nutričně nejhodnotnějším olejem po oleji olivovém, za ním pak následuje olej slunečnicový a sójový. Nehodí se na smažení a pečení. Obsah: 250 mlVýživové údaje na 100g:Energie 3404kJ / 828kcalBílkoviny 0gSacharidy 0g z toho cukry 0gTuky 92g z toho nasycené mastné kyseliny 7g z toho mononenasycené mastné kyseliny 61g z toho polynenasycené mastné kyseliny 24gSůl 0gVitamín E 30mg*50mg* = 250% doporučené denní dávky Řepkový olej se získává ze semen jasně žlutý kvetoucí rostliny řepky. Používá se jako olivový olej, na dipy a marinády, vaření, pražení, pečení a smažení. Rinatura Řepkový olej za studena lisovaný BIO 250ml od Rinatura na GigaLékárna.cz za 73 Kč skladem.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.