Příběhy ze Zeměmoří DVD

Epický příběh o nejmocnějším kouzelníkovi Zeměmoří Krahujci, který se vydává na fascinující dobrodružství v mýtickém světě plném magie a kouzel. Jeho úkolem je rozluštit tajemství temných sil, které narušily rovnováhu Zeměmoří. Po cestě zachrání mladého prince Arrena. Ten se k němu připojí, aby mu pomohl se vypořádat se zlým mistrem Pavoukem, který je odhodlán Zeměmoří zničit. Podaří se jim opět nastolit rovnováhu mezi světem živých a mrtvých?…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Příběhy ze Zeměmoří DVD
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Epický příběh o nejmocnějším kouzelníkovi Zeměmoří Krahujci, který se vydává na fascinující dobrodružství v mýtickém světě plném magie a kouzel. Jeho úkolem je rozluštit tajemství temných sil, které narušily rovnováhu Zeměmoří. Po cestě zachrání mladého prince Arrena. Ten se k němu připojí, aby mu pomohl se vypořádat se zlým mistrem Pavoukem, který je odhodlán Zeměmoří zničit. Podaří se jim opět nastolit rovnováhu mezi světem živých a mrtvých?

Rok výroby: 2006 Režie: Goro Mijazaki Hrají: Bunta Sugawara, Yūko Tanaka, Terujuki Kagawa, Džun Fubuki, Takaši Naitó, Yui Natsukawa, Kaoru Kobayashi Dom Hemingway (Jude Law) je charismatický chlápek, výbušný jako ruční granát s uvolněnou pojistkou. Po dvanácti letech vězení se vrací do ulic Londýna, aby si vzal, co mu náleží za to, že celou dobu držel jazyk za zuby. S oddaným přítelem Dickiem (Richard E. Grant) se Dom chystá navštívit svého bosse Fontaina (Demián Bichir), aby se přihlásil o svou odměnu. Ovšem alkoholem a drogami poháněné Domovo ego se rozhodlo, že to, co ztratil, nemůže být vykoupeno. Jedna autonehoda a jedna femme fatale ovšem později zcela změní Domovo uvažování. Příběhy ze Zeměmoří (Tales from Earthsea) (DVD): Temná síla hrozí zničit Zeměmoří. Nejmocnější kouzelník Zeměmoří, Ged, se vydává na cestu, aby rozluštil tajemství okolo blížícího se nebezpečí. S princem Arren po svém boku se vydávají na dobrodružnou cestu, kde zjistí, že kouzelník jménem Cob otevřel dveře mezi Světem živých a mrtvých. Teď již záleží jen na Arrenovi zda dokáže obnovit rovnováh .  

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.