TOP 13
Přepuštěné máslo, České ghíčko GHÍ BIO, dóza sklo, 340 ml

od 249 Kč
Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů , minerálů a antioxidantů . Při výrobě přepuštěného másla klademe největší důraz na kvalitu a tradici výroby. Používáme pouze ingredience od ověřených dodavatelů. Historie: Během posledních pár let se můžeme s ghí setkat v souvislosti s ajurvédou, což je 5 tisíc let stará indická…
Grizly.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
249 Kč
Za dopravu 69 Kč Skladem
249 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Přepuštěné máslo, České ghíčko GHÍ BIO, dóza sklo, 340 ml
Minimální cena: 249 Kč
Maximální cena: 249 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Ghí je čistý máselný tuk vyrobený podle starodávné ajurvédské receptury. Odpařením vody a oddělením mléčné bílkoviny získáváme čistý tuk obsahující celou řadu vitamínů , minerálů a antioxidantů . Při výrobě přepuštěného másla klademe největší důraz na kvalitu a tradici výroby. Používáme pouze ingredience od ověřených dodavatelů. Historie: Během posledních pár let se můžeme s ghí setkat v souvislosti s ajurvédou, což je 5 tisíc let stará indická medicína. Ta považuje ghí pro své účinky na zdraví za elixír života. Z ajurvédy vychází čínská medicína, ale i veškerá západní medicína. Ghí je ideální ve spojení s léčivými bylinami, takto získá tělo z jejich účinků největší prospěch.

Složení: bio bezvodý máselný tuk 99%Obsah: 340mlZemě původu: Česká republika

Použítí: Ghí lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla…má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje. Je výborný ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů – polévek, omáček, zelenina dušená na ghí je bezkonkurenční ! Lze jím nahradit všechny margaríny a máslo při pečení moučníků. Ve studené kuchyni má také své místo, při alergii na mléčnou bílkovinu lze mazat na chleba, pečivo…. neobsahuje laktózu a přirozeně bezlepkové.

Náš tip: nakrájejte brambory na plátky a fritujte na ghíčku - chutnají jako brambůrky, jsou lehce stravitelné

Skladování: - ghí vydrží několik let když není otevřené                  - při používání ojediněle dát do ledničky (není to podmínkou) - po otevření lépe spotřebovat do půl roku                 - od 20 °C se mění konzistence, do 20°C spotřeba do 8 měsíců

Doporučujeme: 1 lžíci pro zdraví denně

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.

Mohlo by vás také zajímat

Másla Nejlevnější másla