Mindok Dao

Společenská hra pro 2 - 6 hráčů, doporučený věk od 8 let. Dao je jednoduchá karetní hra. Sami rozhodujete, zda budete riskovat nebo zvolíte bezpečnější cestu. Až pro 6 hráčů. Dao je jednoduchá karetní hra. Ve svém tahu si můžete vzít kartu z nabídky, která leží u balíčku, nebo vyložit novou kartu z balíčku. Vaším cílem je posbírat co nejvíce karet jednoho z pěti druhů a zároveň mít co nejméně jiných karet. Můžete riskovat a získat, míru si…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Mindok Dao
Výrobce: MINDOK
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Soubor her:
Ne
Elektrické hry:
Ne
Deskové hry:
Ne
Retro hry:
Ne

Popis produktu

Společenská hra pro 2 - 6 hráčů, doporučený věk od 8 let. Dao je jednoduchá karetní hra. Sami rozhodujete, zda budete riskovat nebo zvolíte bezpečnější cestu. Až pro 6 hráčů. Dao je jednoduchá karetní hra. Ve svém tahu si můžete vzít kartu z nabídky, která leží u balíčku, nebo vyložit novou kartu z balíčku. Vaším cílem je posbírat co nejvíce karet jednoho z pěti druhů a zároveň mít co nejméně jiných karet. Můžete riskovat a získat, míru si určíte sami. Rozhodujte se moudře, jen správná cesta vás dovede k cíli. Zvolíte bezpečnější cestu nebo budete riskovat? Dao - jednoduchá pravidla, velká zábava. Klíčové vlastnostiPro 2-6 hráčůJedna partie trvá 15 minutJednoduchá karetní hraSami rozhodujete o míře riskování Krásné ilustraceVhodné pro děti od 8 let

Rozhodujte se moudře, jen správná cesta vás dovede k cíli. Zvolíte bezpečnější cestu? Vezměte si jen jednu z vyložených karet. Chcete riskovat? Zkuste štěstí a přidejte k vyloženým kartám další! Pokud součet hodnot vyložených karet překročí 12, musíte si je vzít všechny. Na konci hry získáte body pouze za karty jedné barvy, za ostatní karty se vám body odečtou.

Počet hráčů: 2-6Herní doba: 15 minutDoporučený věk: 8+

Hra je v češtině.

Nebezpečí udušení. Nevhodné pro děti mladší 36 měsíců. Obsahuje malé části, které by mohly být spolknuty nebo vdechnuty.

Obal není hračka, před použitím hračky ho odstraňte z dosahu dítěte, může způsobit zadušení.

 

Dao je jednoduchá karetní abstraktní rodinná hra. Ve hře je 60 karet ve čtyřech barvách a hodnotách 0-4. Hráči se snaží nasbírat karty ideálně od jediného elementu v co největším součtu. Karty slabších elementů se totiž odčítají od součtu nejsilnějšího elementu. Hra probíhá jednoduše: ve svém tahu si hráč buď vybere jednu kartu z nabídky, nebo může vyložit kartu novou. Pokud však s nově otočenou kartou součet karet na stole přesáhne 12, hráč si musí vzít karty všechny. Pro 2-4 hráčů. Délka jedné hry cca 15min. Obtížnost snadná. Doporučený věk 8+. Obsah balení: 60 karet, česká a slovenská pravidla hry.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.