Macmillan The Heinemann ELT TOEFL Preparation Course Coursebook with Key

Přípravné materiály k TOEFL (Test of English as a Foreign Language) - mezinárodně uznávané zkoušce, jejímž úkolem je měřit znalosti angličtiny u zájemců o studium v angličtině. The Heinemann ELT TOEFL Preparation Course je téměř 600 stránková publikace, která připraví studenty ke zkoušce TOEFL. Knihu je možné používat v kurzu jako hlavní učebnici nebo doplňkový materiál. Využijí ji však i studenti připravující se samostatně. K dispozici jsou…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Macmillan The Heinemann ELT TOEFL Preparation Course Coursebook with Key
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Přípravné materiály k TOEFL (Test of English as a Foreign Language) - mezinárodně uznávané zkoušce, jejímž úkolem je měřit znalosti angličtiny u zájemců o studium v angličtině. The Heinemann ELT TOEFL Preparation Course je téměř 600 stránková publikace, která připraví studenty ke zkoušce TOEFL.

Knihu je možné používat v kurzu jako hlavní učebnici nebo doplňkový materiál. Využijí ji však i studenti připravující se samostatně.

K dispozici jsou také 3 kazety s nahrávkami poslechových cvičení. Kazety můžete zakoupit samostatně nebo v balení společně s knihou pod názvem Self-Study Pack.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.