LEGO Star Wars Vesmírná loď Arrowhead 75186

  LEGO Star Wars 75186 Vesmírná loď Arrowhead Rozehraj nebezpečnou misi s vesmírnou lodí Arrowhead z LEGO® Star Wars: Freemaker Adventures. Tato útočně vypadající loď obsahuje zvedací kabinový prostor s místem pro tři minifigurky a R0-GR, průhlednou otevírací kopuli odhalující oddělitelný lodní krystalový zdroj energie, dva pružinové vystřelovače a působivé výklopné beranidlo. Součástí je dále servisní vozík s nástroji a náhradní munice jako…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Lego Nejlevnější lego Levné lego

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: LEGO Star Wars Vesmírná loď Arrowhead 75186
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Na ovládání:
Ne

Popis produktu

 

LEGO Star Wars 75186 Vesmírná loď Arrowhead

Rozehraj nebezpečnou misi s vesmírnou lodí Arrowhead z LEGO® Star Wars: Freemaker Adventures. Tato útočně vypadající loď obsahuje zvedací kabinový prostor s místem pro tři minifigurky a R0-GR, průhlednou otevírací kopuli odhalující oddělitelný lodní krystalový zdroj energie, dva pružinové vystřelovače a působivé výklopné beranidlo. Součástí je dále servisní vozík s nástroji a náhradní munice jako další možný úvod příběhu.

  • Součástí jsou čtyři minifigurky: Zander, Kordi, Quarrie a Stormtrooper, navíc figurka R0-GR.
  • Loď obsahuje zvedací kabinový prostor s místem pro tři minifigurky a R0-GR, průhlednou otevírací kopuli s oddělitelným lodním krystalovým zdrojem energie, dva pružinové vystřelovače a působivé výklopné beranidlo.
  • Součástí je dále servisní vozík s nástroji a náhradní munice.
  • Mezi zbraněmi najdeš dvě pistole s hákem a dvě blasterové pistole.
  • Mezi doplňky najdeš hasák a kotoučovou pilu.
  • Vysuň beranidlo a připrav se na vesmírnou bitvu!
  • Udržuj loď v kondici s pomocí servisního vozíku.
  • Rozehraj si své vlastní vzrušující dobrodružství animovaného televizního seriálu LEGO® Star Wars: Freemaker Adventures.
  • Arrowhead měří přes 7 cm na výšku, 51 cm na délku a 24 cm na šířku.
  • Servisní vozík měří přes 5 cm na délku a 3 cm na šířku, a téměř 2 cm na výšku.

Počet dílků: 775

Počet minifigurek: 4

Věk: 8-14

Novinka 2017

 

Stavebnice 775 dílků, doporučený věk 8-14 let. Sestavte si vesmírnou loď Tracker a máte další skvělou součást do sbírky LEGO Star Wars. Lego Star Wars je skvělá zábava pro malé i velké příznivce této nesmrtelné ságy. V mžiku vás přenese do světa hvězdných válek, kde můžete bojovat proti Temné straně Síly světelnými meči. Nebo si radši vytvoříte svůj vlastní, originální a zcela nový příběh? Fantazii se meze nekladou! Tato stavebnice plná akce a dobrodružství zabaví vás i vaše starší ratolest i na celé hodiny. Stavebnice Lego rozvíjí formou hry tvořivost a fantazii. V porovnání s jinými stavebnicemi zaručuje Lego stavebnice pevnost, stálobarevnost a přesnost rozměrů, což znamená jednoduché sestavení a rozebírání. Věřte, že tato hračka vydrží beze změny celé generace.LEGO Star WarsUrčeno pro děti od 8 do 14 letNová dobrodružství a postavy Star WarsRobustní a odolná konstrukce pro skutečně akční hruRozvíjí kreativitu a podporuje fantaziiProcvičuje jemnou motorikuDítě si vyhr

LEGO Star Wars 75186 Vesmírná loď

Arrowhead je vesmírnou lodí s důležitými úkoly.

Zander, Kordi, Quarrie a R0-GR seskakují do kokpitu. Musí zkontrolovat napájecí krystal se servisním vozíkem, ploté mohou nastartovat a pokračovat hvězdným prostorem. Pro obranu proti imperiálním jednotkám má Arrowhead připraveno do protiútoku odjistitelné beranidlo.

Přednosti:

  • kvalitní materiál
  • precizně do sebe zapadající dílky
  • stavění r

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.