LEGO Hidden Side Stará rybářska bárka 70419

Odvážíš se vstoupit do světa Hidden Side Prý se po útesech na pobřeží potuluje duch! Stáhni si aplikaci LEGO® Hidden Side™, namiř telefon na ztroskotanou bárku a odhal svět duchů. Hraj si se stavebnicí a sleduj, jak v aplikaci celý model ožívá. Spoj síly s Jackem Davidsem a Parker Jacksonovou a pomoz jim zachránit Newbury před strašidelnými duchy. Prozkoumej svět Hidden Side, řeš nové záhady, nacházej zajímavé předměty, chytej duchy a přidávej…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Lego Nejlevnější lego Levné lego

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: LEGO Hidden Side Stará rybářska bárka 70419
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Na ovládání:
Ne

Popis produktu

Odvážíš se vstoupit do světa Hidden Side Prý se po útesech na pobřeží potuluje duch! Stáhni si aplikaci LEGO® Hidden Side™, namiř telefon na ztroskotanou bárku a odhal svět duchů. Hraj si se stavebnicí a sleduj, jak v aplikaci celý model ožívá. Spoj síly s Jackem Davidsem a Parker Jacksonovou a pomoz jim zachránit Newbury před strašidelnými duchy. Prozkoumej svět Hidden Side, řeš nové záhady, nacházej zajímavé předměty, chytej duchy a přidávej je do své sbírky, a nakonec poraz šéfa duchů, kapitána Archibalda – pokud si na to ovšem troufáš. Nebo si s touto úžasnou LEGO sadou přehrávej svá vlastní dobrodružství plná duchů! • Stáhni si aplikaci LEGO® Hidden Side™, namiř telefon na ztroskotanou bárku a odhal svět duchů. Přesouvej telefon a zkoumej měnící se prostředí modelu. • Tato stavebnice obsahuje 4 minifigurky: hrdiny Jacka Davidse a Parker L. Jacksonovou, kapitána Jonese a jeho syna, a navíc figurky Davidsova pejska ze záhrobí, Spencera, a legendárního albínského aligátora, se kterými si užiješ spoustu zábavy. • Sada nabízí model parádní ztroskotané námořnické bárky, kterou lze rozdělit na dvě a znovu spojit, a navíc také útes z kostek, na kterém straší. • Ve fiktivním městečku Newbury se to hemží duchy a je jen na dětech, aby je pochytaly. Se stavebnicemi LEGO® Hidden Side™ se vydají na interaktivní dobrodružství, při kterém si budou hrát s modely a plnit úkoly v digitální aplikaci. • Stavěj a hraj si s opravdovou stavebnicí a pak jí vdechni život pomocí aplikace pro rozšířenou realitu. • Používat aplikaci LEGO® Hidden Side™ je jako dívat se skrz okno do úžasného a strašidelného světa, ve kterém na tebe čeká spousta tajuplných záhad a duchů. • Pro hraní v rozšířené realitě je potřeba mobilní telefon nebo tablet, který není součástí sady. Kompatibilní s vybranými zařízeními iOS a Android. Zkontroluj kompatibilitu na lego.com/devicecheck Než se na webové stránky podíváš, zeptej se svých rodičů nebo zákonných zástupců. • Vrak na ostrově měří přes 1

Stará rybářska bárka je interaktivní stavebnicí, ve které mohou děti využít 310 dílků pro její sestavení. Po stažení připravené aplikace LEGO® Hidden Side™ mohou děti namířit telefon na ztroskotanou bárku a celý model ožije. Děti mohou objevit zajímavé předměty, nořit se do záhad, chytat duchy a na závěr přemoci kapitána Archibalda.

Při ochraně Newbury před strašidelnými duchy je dobré mít za spojence Jacka Davidse a Parker Jacksonovou. Záleží na dětech, jak budou postupovat.

Stavebnice LEGO jsou velmi kvalitními výrobky na trhu s hračkami, ověřené dlouhodobým působením na evropském trhu. Jsou navrženy a vyrobeny tak, aby byly bezpečné a jednotlivé dílky do sebe precizně zapadaly.

Přednosti:

  • stavění z dílků trénuje trpělivost
  • rozvíjí motoriku a prostorovou představivost

Obsah balení:

  • celkem 310 dílků

Kupte dětem kvalitní stavebnici LEGO®!

Vhodné pro děti od 7 let Materiál: plast Počet dílů: 310 Rozměry vraku:

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.