LEGO City Nitro Wheels Tým kaskadérů 60255

od 255 Kč
LEGO City 60255 Tým kaskadérů Připojte se k LEGO® City Týmu kaskadérů a ohromte přítomné diváky odvážnými kousky ve vysoké rychlosti! Provádějte úžasné triky a uchvacující manévry na skvělé čtyřkolce. Pak nastartujte motorku a rozjeďte se plnou rychlostí směrem k odrazové rampě! Držte se pevně, až poletíte skrz plameny a vznesete se do vzduchu. Musíte zvládnout perfektní přistání! Balení obsahuje: Parádní kaskadérskou čtyřkolku. Motorku. 2…
Legenio.cz
Za dopravu 109 Kč Skladem
255 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: LEGO City Nitro Wheels Tým kaskadérů 60255
Minimální cena: 255 Kč
Maximální cena: 255 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Téma:
Rok vydání:
Věk od:
Na ovládání:
Ne

Popis produktu

LEGO City 60255 Tým kaskadérů

Připojte se k LEGO® City Týmu kaskadérů a ohromte přítomné diváky odvážnými kousky ve vysoké rychlosti! Provádějte úžasné triky a uchvacující manévry na skvělé čtyřkolce. Pak nastartujte motorku a rozjeďte se plnou rychlostí směrem k odrazové rampě! Držte se pevně, až poletíte skrz plameny a vznesete se do vzduchu. Musíte zvládnout perfektní přistání!

  • Balení obsahuje:
  • Parádní kaskadérskou čtyřkolku.
  • Motorku.
  • 2 minifigurky kaskadérů s helmami.
  • Odrazovou rampu s plameny.
  • Děti mohou kombinovat vozidla a postavy z této sady s ostatními LEGO® sadami.
  • V sestaveném stavu měří čtyřkolka přes 4 cm na výšku, 5 cm na délku a 4 cm na šířku.
  • Model motorky měří přes 3 cm na výšku, 6 cm na délku a méně než 2 cm na šířku.
  • Nejsou zapotřebí žádné baterie.
  • Tato sada nabízí tištěný návod a pokyny Instructions PLUS – interaktivní návod na stavění, který pomůže začínajícím stavitelům stát se opravdovými mistry!
  • K dispozici v bezplatné aplikaci LEGO® Life pro chytrá zařízení.
  • Počet dílků 62.
  • Vhodné pro děti od 5 let.
S touto stavebnicí LEGO® City Tým kaskadérů (60255) mohou i malí kaskadéři předvést velkou show! Součástí je parádní kaskadérská čtyřkolka a motorka, 2 minifigurky kaskadérů s helmami a odrazová rampa s plameny. Tato stavebnice má vše, co děti potřebují pro nezávislé hraní a ohromení publika! Stavebnice s něčím navíc! Součástí této sady je jednoduchý návod na stavění a Instructions PLUS! S tímto interaktivním návodem na stavění v rámci bezplatné aplikace LEGO Life pro chytré telefony a tablety, který obsahuje nástroje pro přibližování a otáčení, se začínající LEGO stavitelé brzy stanou opravdovými mistry. Cool stavebnice pro děti LEGO® City je jako stvořené pro rychlá kola! Sady od Turbo Wheels s úžasnou řadou super rychlých a super cool modelů na kolech dětem umožní nastartovat jejich vnitřní motor! Tyto stavebnice s řadou funkcí a zábavnými postavami inspirují k otevřenému, nezávislému hraní, při němž si děti mohou přehrávat scénáře odrážející skutečný život zábavným a vzrušujícím způsobem.

Závodní zelenou motorku a kaskadérskou čtyřkolku v modrožlutém provedení si mohou děti postavit z 62 dílků kvalitní stavebnice Lego City, určené pro předškoláčky a malé žáky. Po sestavení motorky a čtyřkolky je kluci mohou postavit na start kaskadérské dráhy a nechat je zvládnout jak odrazovou rampu, tak ohnivé plameny.

Přednosti:

  • stavěním si děti rozvíjí jemnou motoriku
  • velmi kvalitně vyrobené dílky do sebe přesně zapadají

Vyberte dětem kvalitní stavebnici Lego!

Vhodné pro děti od 5 let Materiál: plast Počet kostiček: 62 Rozměr balení: 15 x 140 x 4,5 cm

Všeobecné: Doporučený věk: Od 5 let Série: City Neobvyklá sada: ne Počet dílů: 62 Doporučený věk: 0-2 roky: ne 3-4 roky: ne 5-6 roků: ano 7-8 r

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.