Kolekce minifilmů DVD

7 krátkých filmů s vašimi oblíbenými postavami z filmů Hop, Lorax a Já, padouch se úplně poprvé objevuje společně v úžasné kolekci! Užijte si zábavu plnou Mimoňů, zahopsejte si s Philem a Carlosem a vydejte se s Loraxem na putování přírodou v příbězích nabitých legrací a dobrodružstvím. Čeká vás animovaná zábava, která potěší diváky každého věku! Seznam minifilmů: JÁ, PADOUCH Rekonstrukce Vstupní školení Banán HOP Philův taneční večírek LORAX…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Kolekce minifilmů DVD
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

7 krátkých filmů s vašimi oblíbenými postavami z filmů Hop, Lorax a Já, padouch se úplně poprvé objevuje společně v úžasné kolekci! Užijte si zábavu plnou Mimoňů, zahopsejte si s Philem a Carlosem a vydejte se s Loraxem na putování přírodou v příbězích nabitých legrací a dobrodružstvím. Čeká vás animovaná zábava, která potěší diváky každého věku! Seznam minifilmů: JÁ, PADOUCH Rekonstrukce Vstupní školení Banán HOP Philův taneční večírek LORAX Vůz kupředu! Síly přírody "Serenáda"

Český název:  Kolekce minifilmů (Já padouch, Lorax, Hop) Originál: Mini-Movie Collection (Despicable Me, Lorax, Hop) [USA, 2013] Délka: 67 minut DVD Kolekce minifilmů (Já padouch, Lorax, Hop) obsahuje: Zvuk: český 5.1, anglický 5.1, anglický 2.0, polský 5.1 Titulky: české, anglické, polské, maďarské Obraz: 16:9 1.85:1 Hrají: Steve Carell, Jason Segel, Russell Brand, James Marsden, Kaley Cuoco, Hank Azaria, Zac Efron, Danny DeVito, Taylor Swift, Ed Helms Režie: Chris Renaud Bonusy:

  • Gru - milující otec
  • Gru a jeho noční můra: Randění
  • Seznamte se s Lucy Wildeovou
  • Steve Carell vysvětluje 3D animaci
  • 2 filmové trailery
  • Upoutávka na film Já, padouch 2
  • Trailer k DVD Kolekce minifilmů (Já padouch, Lorax, Hop)

7 mini - filmů, v hlavních rolích vaše oblíbené postavy z filmů Já, padouch, Hop, Lorax.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.