TOP 32
Kaiserova prosklená '125' izolovaná udírna na dřevo

od 19 950 Kč
Kapacita udírny Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!   Design udírny Kaiserova Prosklená 125' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.   Použití udírny Díky…
UDÍRNY.CZ
Doprava zdarma Skladem
Doprava zdarma Skladem
19 950 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Kaiserova prosklená '125' izolovaná udírna na dřevo
Výrobce: Kaiser
Minimální cena: 19 950 Kč
Maximální cena: 19 950 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

S topeništěm:
Na ryby:
Ne
Automatické:
Ne
Digitální:
Ne
Vodní:
Ne

Technické parametry

Materiál:

Popis produktu

Kapacita udírny Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!   Design udírny Kaiserova Prosklená 125' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.   Použití udírny Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.   Rozměry udírny: 38,5 x 125 x 41 cmObjem komory: 36 x 100 x 32,5 cmPrůměr komínku: 100 mm Váha udírny: 40 kg Materiál: Nerez + izolační vata Max. provozní teplota: 150°C Kapacita potravin: 20 kg Základní výbava Kaiserovo 125' Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení   Univerzální topeniště   Kaiserův teploměr   Odkapová miska   3 x rovný rošt   5 x Háček ve tvaru S   5 x Háček ve tvaru U   4 x Tyčky k zavěšení   Regulace komínku   Buková štěpka 500 g Doporučuju přikoupit Podstavec udírny Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič Doporučuju přikoupit Ochranný obal Jak na to při vašem prvním uzení? S ohnišťem na dřevo se uzení v Kaiserovce od "klasiky" nijak neliší Krok 1 V topeništi založte žhavej základ podobný tomu jako na grilování. Můžete použít dřevěné uhlí, nebo větší kusy proschlýho tvrdýho dřeva. Ideální bude bukový a bez kůry. Krok 2 Jakmile je základ dostatečně žhavej, přihoďte na uhlíky mokrou dřevěnou štěpku. Ta se postará o vývin toho správnýho kouře. Pozor, v topeništi nesmí hořet otevřenej oheň! Krok 3 Poté vložte ohniště do udírny a jakmile je udírna hezky vyhřátá, můžete lifrovat proviant. Ohniště průběžně každých 30 min. kontrolujte a případně doplňte mokrou štěpkou. Uzení je nové grilování Tak ať vám šmakuje!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.