TOP 14
HM STUDIO Nauč se zavazovat boty (16V56420)

od 249 Kč
Naučte své dítě správně zavazovat tkaničky. Velmi vhodné pro manuální zručnost a procvičování trpělivosti dítěte. Vázání tkaniček patří k základním předškolním dovednostem. Dřevěné hračky WOODY jsou značkou, která se opírá o českou tradici. Široká nabídka didaktických hraček a her rozvíjí dětské myšlení, kreativitu a jemnou motoriku. Všechny hračky WOODY jsou testovány na nejvyšší mezinárodní standard a většina z nich je pak zařazena do programu…
Sparkys.cz
Neznámá dodací lhůta
249 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: HM STUDIO Nauč se zavazovat boty (16V56420)
Výrobce: HM Studio
Minimální cena: 249 Kč
Maximální cena: 249 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Naučte své dítě správně zavazovat tkaničky. Velmi vhodné pro manuální zručnost a procvičování trpělivosti dítěte. Vázání tkaniček patří k základním předškolním dovednostem. Dřevěné hračky WOODY jsou značkou, která se opírá o českou tradici. Široká nabídka didaktických hraček a her rozvíjí dětské myšlení, kreativitu a jemnou motoriku. Všechny hračky WOODY jsou testovány na nejvyšší mezinárodní standard a většina z nich je pak zařazena do programu "Bezpečná hračka".

Studo Wood Nauč se zavazovat boty

Dřevěná destička s obrázkem veselých barevných tenisek, které potřebují zašňěrovat a zavázat. Děti si mohou šněrováním a tréninkem zavazováním tkaniček trénovat svou logickou úvahu a zručnost. Pokud budou umět dobře zavazovat tkaničky, budou rychlí v šatně předškoláčků i potom v šatně školáků.

Kupte dětem pomůcku pro rozvinutí motoriky!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo, textil Rozměry: 30 x 22,5 cm

Výborná pomůcka na procvičovaní vázaní mašliček u bot Výborná pomůcka na procvičovaní vázaní mašliček u bot. Boty lze z podložky vytáhnout. Může sloužit i jako dekorace. Materiál Dřevo. Rozměry: 30 x 22 cm. Značka STUDO WOOD jsou kvalitní dřevěné hračky rozvíjející jemnou motoriku dítěte. Kvalitní a bezpečné hračky, hry a dekorace. Kvalitní Nauč se zavazovat boty za 169.00 Kč.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.