ginkgo COMFORT 60 mg SR 60 tablet

od 169 Kč
Ginkgo 60 mg SR je přípravek vhodný při nedostatečném prokrvení mozku a končetin, pro normální mozkovou činnost. Obsahuje vysoký obsah 60 mg standardizovaného extraktu z listů asijského stromu ginkgo biloba. Výprodej: exp. 31/03/2017 AKCE: S nákupem získáváte 1x Ginkgo Comfort 60 mg SR 60 tbl. ZDARMA v hodnotě 239 Kč! Složení v 1 tabletě: 60 mg jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba, standardizovaný extrakt) Přídatné látky: hydrogenfosforečnan…
Lékárna.cz
Za dopravu 118 Kč Skladem
209 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: ginkgo COMFORT 60 mg SR 60 tablet
Výrobce: RosenPharma
Minimální cena: 169 Kč
Maximální cena: 301 Kč
Ušetříte až: 132 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Forma:

Popis produktu

Ginkgo 60 mg SR je přípravek vhodný při nedostatečném prokrvení mozku a končetin, pro normální mozkovou činnost. Obsahuje vysoký obsah 60 mg standardizovaného extraktu z listů asijského stromu ginkgo biloba.

Výprodej: exp. 31/03/2017

AKCE: S nákupem získáváte 1x Ginkgo Comfort 60 mg SR 60 tbl. ZDARMA v hodnotě 239 Kč!

Složení v 1 tabletě:

60 mg jinan dvoulaločný (Ginkgo biloba, standardizovaný extrakt)

Přídatné látky:

hydrogenfosforečnan vápenatý dihydrát, mikrokrystalická celulóza, arabská guma (zahušťovadla), mastek, stearan hořečnatý, oxid křemičitý koloidní bezvodý (protispékavé látky), krystalická sacharóza, emulgátor peg 6000, oxid titaničitý, chlorofylin měďnatosodný (barviva)

Dávkování:

Užívejte 1 tabletu denně kdykoli v průběhu dne nejlépe během jídla a zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Je možné užívat dlouhodobě, nežádoucí účinky jsou potlačeny.

Balení:

2x 60 tablet - dávka na 2 měsíce

Upozornění:

Doplněk stravy. Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu při teplotě 15-25 °C.

Další informace o produktu Ginkgo 60 mg SR naleznete v článku Ginkgo biloba a její příznivý vliv.

V naší nabídce naleznete také další přípravky s ginkgo biloba.

Informace o značce Woykoff

Společnost WOYKOFF a.s. byla založena v roce 2006 jako ryze česká společnost a hned v počátku uvedla na trhu řadu kvalitních doplňků stravy. V roce 2008 se společnost WOYKOFF po uvedení originálních veterinárních přípravků rozdělila na humánní a veterinární divizi. V roce 2010 byly založeny dceřiné společnosti WOYKOFF na území Slovenska a Maďarska. Našim posláním je poskytnout našim zákazníkům české produkty v nejvyšší kvalitě a pomoci se jim starat o jejich zdraví, případně o zdraví jejich zvířecích miláčků. Všechny naše produkty jsou vyráběny na území České republiky, a to pod kvalitou GMP, která je vyžadována pro výrobu léků. Navíc v našich produktech používáme jen takové účinné látky, jejichž účinek byl prověřen rozsáhlými klinickými studiemi a to v takovém množstvím, které zajišťuje maximální účinek.

Co je ginkgo 60 mg SR?

ginkgo 60 mg SR je přípravek vhodný při nedostatečném prokrvení mozku a končetin, které se může projevovat poruchami paměti a soustředění, závratěmi, hučením v uší

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.