Farmacia Care PET HEALTH CARE MATTEO antiparazit 200 ml

od 191 Kč
MATTEO je antiparazitární šampon pro psy bez parfémů s permethrinem. Dodává srsti pevnost a lesk, napomáhá regeneraci kůže. Je vhodný pro pravidelnou péči o srst a kůži všech plemen psů. Aktivní látka permethrin se vyznačuje vysokou účinností proti ektoparazitům, například klíšťatům i blechám. Avokádový a rakytníkový olej srst vyživují, chrání a působí antistaticky při česání dlouhé srsti. Po použití je srst hebká, lesklá a dobře se rozčesává.…
T.S.BOHEMIA a.s.
Za dopravu 78,99 Kč 1 den
223 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Farmacia Care PET HEALTH CARE MATTEO antiparazit 200 ml
Výrobce: FARMACIA CARE
Minimální cena: 191 Kč
Maximální cena: 278 Kč
Ušetříte až: 87 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

MATTEO je antiparazitární šampon pro psy bez parfémů s permethrinem. Dodává srsti pevnost a lesk, napomáhá regeneraci kůže. Je vhodný pro pravidelnou péči o srst a kůži všech plemen psů. Aktivní látka permethrin se vyznačuje vysokou účinností proti ektoparazitům, například klíšťatům i blechám. Avokádový a rakytníkový olej srst vyživují, chrání a působí antistaticky při česání dlouhé srsti. Po použití je srst hebká, lesklá a dobře se rozčesává. Srst nebarví ani při dlouhodobém používání. Šampon Matteo lze používat u psů všech odstínů a délek srsti. Aplikace 1x týdně Přiměřené množství šamponu naneste na namočenou srst, rovnoměrně rozetřete a napěňte. Poté srst důkladně opláchněte. V případě potřeby postup zopakujte. Nakonec srst vysušte ručníkem.

MATTEO je antiparazitární šampon pro psy bez parfémů s permethrinem. Dodává srsti pevnost a lesk, napomáhá regeneraci kůže. Je vhodný pro pravidelnou péči o srst a kůži všech plemen psů. Aktivní látka permethrin se vyznačuje vysokou účinností proti ektoparazitům, například klíšťatům i blechám. Avokádový a rakytníkový olej srst vyživují, chrání a působí antistaticky při česání dlouhé srsti. Po použití je srst hebká, lesklá a dobře se rozčesává. Srst nebarví ani při dlouhodobém používání. Šampon Matteo lze používat u psů všech odstínů a délek srsti.Aplikace 1x týdně Přiměřené množství šamponu naneste na namočenou srst, rovnoměrně rozetřete a napěňte. Poté srst důkladně opláchněte. V případě potřeby postup zopakujte. Nakonec srst vysušte ručníkem.

PET HEALTH CARE MATTEO antiparazit šamp.psy 200ml Veterinární přípravek - šampon MATTEO je vhodný pro pravidelnou péči o srst a kůži všech plemen psů. Obsahuje avokádový a rakytníkový olej, které působí příznivě na srst a pokožku.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.