Emporio Armani AR 1700

Pánské hodinky Emporio Armani. Materiál, nejvíce se hodící pro výrobu pouzdra tohoto modelu, je ušlechtilá ocel. Stejně pečlivě je vybrán i materiál řemínku a jeho zapínání. V případě těchto hodinek je to pravá kůže. Emporio Armani jsou odolné proti vnější vlhkosti a stříkající vodě. Odolají také sprchování. Nejsou ale určeny pro plavání či potápění.Stejně jako vše ostatní, i hodinky vyžadují občasnou péči. Neuškodí jim občasné povrchové čištění…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Emporio Armani AR 1700
Výrobce: EMPORIO ARMANI
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pánské hodinky Emporio Armani. Materiál, nejvíce se hodící pro výrobu pouzdra tohoto modelu, je ušlechtilá ocel. Stejně pečlivě je vybrán i materiál řemínku a jeho zapínání. V případě těchto hodinek je to pravá kůže.

Emporio Armani jsou odolné proti vnější vlhkosti a stříkající vodě. Odolají také sprchování. Nejsou ale určeny pro plavání či potápění.

Stejně jako vše ostatní, i hodinky vyžadují občasnou péči. Neuškodí jim občasné povrchové čištění v podobě odstranění prachu a jiných drobných nečistot. Ty pak ve spojení s lidským potem vytvářejí nepříjemný maz, který nepůsobí nejlépe.

Zakupte produkt Hodinky EMPORIO ARMANI AR1700 z kategorie Hodinky | Pánské hodinky od výrobce Emporio Armani za cenu 9970,00 Kč. Luxusní dámské hodinky AR1700 uvedla na trh proslulá značka Emporio Armani. Hodinky mají v ocelovém pouzdru umístěny další tři ciferníčky, které slouží jako stopky. Pásek hodinek je kožený. Elegantní pánské hodinky jsou dostupné i v jiné barevné kombinaci. Jak ve společnosti, tak při běžném nošení budete hvězdou. Objednejte si hodinky z pohodlí Vašeho domova, kam Vám je i dopravíme, nebo si je můžete vyzvednout na jedné z mnoha prodejen. Emporio Armani AR1700kategorie: pánskémateriál řemínku: kůžeprůměr ciferníku: 45 mmbarva: černá, stříbrnápohyb strojku: baterie quartzvoděodolnost: 30 M Příslušenství:originální krabička s bookletem. Emporio Armani AR1700 ZÁKLADNÍ PARAMETRY: Určení: Pánské Pouzdro:Z ušlechtilé oceli Řemínek:Kožený Sklo:Tvrzené minerální Ciferník:Černý Vodotěsnost:3atm šířka

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.