El Dorado Display 12 let 15 let 21 let 3x0,7 l
Nejprodávanější rumy
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Sada prémiových třtinových rumů, dřevěný prezentér obsahuje 3 ks El Dorado Rum - 12 Y.O, 15 Y.O a 21 Y.O, dodává se v designovém kartonu. 12 Y.O: Prémiový rum z jihoamerické Guyany vyznačující se jemnou, vyzrálou a lahodnou chutí. Ve sklepích Demerara Distillers zrál v dubových sudech po dobu 12 let. Základ 12ti letého El Dorado rumu je míchán z rumu pocházejícího z unikátní sudové kontinuální destilace (WoodenCoffey Continuous Still), kterou dnes používá pouze DemeraraDistillers, a z rumu připraveného kotlíkovou destilací. Pro dosažení žádané finální chuti, komplexnosti a bohatosti přidává sklepmistr další vybrané rumy. Staření rumu probíhá v dubových sudech v Guyaně, jejíž tropické klima poskytuje ideální podmínky pro zrání. Při teplotě 30-34 stupňů Celsia je oxidační proces rychlejší a vytváří delikátnější aroma. Při těchto podmínkách jsou též nežádoucí látky absorbovány dřevem sudu. Tento proces se nazývá „měknutí“ a probíhá tak dlouho, jak dlouho je rum v přímém kontaktu se dřevem sudu. Pro staření jsou používány starší dubové sudy převážně po bourbonu. Středně hluboká zlatavá barva. Velmi atraktivní vůně cukrové třtiny, medu, karamelu a hrozinek. V chuti krásně bohatý, vyvážený a vyzrálý, s tóny kůže, koření a pomerančové kůry. Po počátečním nasládlém charakteru přichází nádherný, suchý konec. Velmi elegantní rum. 15 Y.O: Prémiový rum z jihoamerické Guyany vyznačující se jemnou, vyzrálou a lahodnou chutí. Ve sklepích Demerara Distillers zrál v dubových sudech po dobu 15 let. Základ 15ti letého El Dorado rum je míchán z rumu pocházejícího z unikátní sudové kontinuální destilace (WoodenCoffey Continuous Still), kterou dnes používá pouze DemeraraDistillers, a z rumu připraveného kotlíkovou destilací. Pro dosažení žádané finální chuti, komplexnosti a bohatosti přidává sklepmistr další vybrané rumy stařené 15 a více let. Staření rumu probíhá v dubových sudech po dobu minimálně 15ti let v Guyaně, jejíž tropické klima poskytuje ideální podmínky pro zrání. Při teplotě 30-34 stupňů Celsia je oxidační proces rychlejší a vytváří delikátnější aroma. Při těchto podmínkách jsou též nežádoucí látky absorbovány dřevem sudu. Tento proces se nazývá „měknutí“ a probíhá tak dlouho, jak dlouho je rum v přímém kontaktu se dřevem sudu. Pro staření jsou používány starší dubové sudy převážně po bourbonu. Degustace: Středně hluboká zlatavá barva. Plná bohatá vůně tmavé kávy, kandovaných pomerančů, mandlí, tmavé čokolády a vanilky. Překrásně kulatý a osvěžující s nádherně se rozvíjející chutí. Hluboký, s bohatými ovocnými podtóny, super harmonický. Vynikající, dlouhý s vyrovnaným dozvukem. 21 Y.O: Prémiový rum z jihoamerické Guyany vyznačující se jemnou, vyzrálou a lahodnou chutí. Ve sklepích Demerara Distillers zrál v dubových sudech po dobu 21 let. Základ 21ti letého El Dorado rumu je míchán z rumu pocházejícího z unikátní sudové kontinuální destilace (WoodenCoffey Continuous Still), kterou dnes používá pouze DemeraraDistillers, a z rumu připraveného kotlíkovou destilací . Pro dosažení žádané finální chuti, komplexnosti a bohatosti přidává sklepmistr další vybrané rumy. Staření rumu probíhá v dubových sudech v Guyaně, jejíž tropické klima poskytuje ideální podmínky pro zrání. Při teplotě 30-34 stupňů Celsia je oxidační proces rychlejší a vytváří delikátnější aroma. Při těchto podmínkách jsou též nežádoucí látky absorbovány dřevem sudu. Tento proces se nazývá „měknutí“ a probíhá tak dlouho, jak dlouho je rum