CHANEL Bleu de Chanel Parfum Spray Eau De Parfum 50 ml

od 2 237 Kč
Dřevitá citrusová vůně pro muže uvedena na trh v roce 2018 síla moře v nové vůni Módní dům Chanel představuje ikonickou vůni Bleu de Chanel ve své nejsilnější verzi. Původně toaletní voda, která spatřila světlo světa v roce 2010, byla následně v roce 2014 uvedena jako parfémovaná voda, nyní přichází jako parfém. Vůně je nejintenzivnější a odhaluje podstatu odhodlání. Silná, intenzivní, přesto svěží citrusová vůně upoutá především sebevědomé muže…
Parfemy-elnino.cz
Za dopravu 85 Kč Skladem
3 132 Kč Do eshopu

Doporučujeme

Řadit dle

Jak vybíráme doporučené nabídky

Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CHANEL Bleu de Chanel Parfum Spray Eau De Parfum 50 ml
Výrobce: CHANEL
Minimální cena: 2 237 Kč
Maximální cena: 3 739 Kč
Ušetříte až: 1 502 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Tester:
Ne

Popis produktu

Dřevitá citrusová vůně pro muže uvedena na trh v roce 2018 síla moře v nové vůni Módní dům Chanel představuje ikonickou vůni Bleu de Chanel ve své nejsilnější verzi. Původně toaletní voda, která spatřila světlo světa v roce 2010, byla následně v roce 2014 uvedena jako parfémovaná voda, nyní přichází jako parfém. Vůně je nejintenzivnější a odhaluje podstatu odhodlání. Silná, intenzivní, přesto svěží citrusová vůně upoutá především sebevědomé muže s názorem. Díky této nekonvenční vůni nesoucí název Chanel Bleu de Chanel nabouráte svůj každodenní stereotyp a každý váš den stane ojedinělým a neopakovatelným. Otevírá se v aromatické svěžesti, která zůstává v teplém tónu a návykové plnosti cedru a santalového dřeva z Nové Kaledonie, intenzivní a dřevitá vůně. Složení vůně: Hlava: citrónová kůra, bergamot, máta, Artemisia Srdce: levandule, pelargonie, zelené nóty, ananas Základ: cedr, santalové dřevo, fazole tonka, ambrové dřevo, Iso E super Iso E super Syntetické nóty s cedrovým dřevem, abstraktními fazetami, které vytvářejí jemná vlákna na pokožce, rozšiřují a pomáhají vyzařovat vůni z kůže, velmi oblíbené u moderních vůní. Tváří parfému se opět stal francouzský herec Gaspard Ulliel, který je i hlavní hvězdou doprovodného filmu Steva McQueena. Minutový snímek se točil v Bangkoku a Londýně. Chanel Bleu de Chanel Parfum pour Homme parfém pro muže 50 ml

Parfém Bleu de Chanel - byl uveden na trh v roce 2018. Pánská vůně je určena pro muže, kteří nadevše miluje svoji svobodu. Neuznává pravidla a autority. Vše si dělá po svém. Je odhodlaný si určovat své životní kroky bez jediného omezení.

Dřevitě-aromatická vůně se otvírá osvěžující kompozicí tvořenou zelenými tóny bergamotu, máty, která je zasypaná výraznými tóny citronové kůry. Jemné srdce buší symfonii složenou z levandule, muškátu, zelených akordů a ananasu. Výrazný závěr nastupuje díky akordům cedru a santalového dřeva z Nového Zélandu, které je doprovázeno o teplé tóny tonky, ambrového dřeva a Iso E Super.

Tvůrcem je Olivier Polge, který vytvořil intenzivnější verzi velmi oblíbené vůně z rodiny Chanel. S parfémem Bleu de Chanel Vám nebude stát nic v cestě.

Chanel Bleu de Chanel, 50 ml, Parfémy pro muže, Parfém Chanel Bleu de Chanel je určený všem, kteří milují luxus a dokáží ocenit prvotřídní ingredience a neotřelé složení vůně.dřevitá aromatická vůněpro moderního sebevědomého mužena běžné nošení, ale i na speciální příležitosti Chanel - Bleu aromatická vôňa pre mužov. Jedným z prekvapení a parfumov roka 2010. V parfume tvoria nezabudnuteľnú zmes patchouli, santalové drevo, zázvor, muškátový oriešok, ballanum, vetiver, citrón, grapefruity, jazmínovú mätu, ružičkový koren a cudrus.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.

Mohlo by vás také zajímat

Parfémy CHANEL Nejlevnější parfémy