CASIO LW-200-4A

Pokud jste žena, milujete sport a hledáte dokonale padnoucí hodinky, které byste u sportování ani necítila, gratulujeme, právě jste je našla. Náramkové hodinky Casio Sports LW-200-4A jsou celé vyrobeny pouze z plastu. Dokonce i sklíčko je plastové. Díky použitému materiálu je jejich nošení na ruce velmi příjemné a v podstatě ani nebudete vědět, že je máte. Další velkou výhodou je i obří odolnost modelu, který je prakticky při běžném nošení…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CASIO LW-200-4A
Výrobce: CASIO
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pokud jste žena, milujete sport a hledáte dokonale padnoucí hodinky, které byste u sportování ani necítila, gratulujeme, právě jste je našla. Náramkové hodinky Casio Sports LW-200-4A jsou celé vyrobeny pouze z plastu. Dokonce i sklíčko je plastové. Díky použitému materiálu je jejich nošení na ruce velmi příjemné a v podstatě ani nebudete vědět, že je máte. Další velkou výhodou je i obří odolnost modelu, který je prakticky při běžném nošení nerozbitný. Digitální ciferník kulatého tvaru je doladěn ženskou červenou barvou, která zbarvila řemínek. Hodinky samozřejmě disponují řadou funkcí, jako jsou stopky, alarm, budík nebo voděodolnost 50M.

Sportovní hodinky Casio z kolekce Sports. Ideální doplněk pro muže i ženy upřednostňující digitální a kulaté hodinky. Uvnitř odolného, 11 mm vysokého pouzdra, které tvoří kvalitní plast, najdete spolehlivý bateriový (quartz) strojek pohánějící v průměru 34 mm široký ciferník. Ten spolehlivě chrání odolné sférické sklíčko. Jak sami vidíte, pouzdro zahalila černá, ciferník lcd a řemínek červená barva. Tyto hodinky disponují stupněm vodotěsnosti 5 ATM.

Negarantujeme doručení do Vánoc

Značkové hodinky světového výrobce. Doživotní záruka na vrácení zboží. Dámské náramkové hodinky Casio LW 200-4A z kolekce COLLECTION. Levné, ale přesto velice kvalitní hodinky. To je COLLECTION od značky Casio.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.