CASIO EQS 600DB-1A4

Hodinky Casio Edifice EQS 600DB-1A4 jsou pánské sportovní hodinky, které jsou ovšem díky svému vzhledu využitelné i na běžné denní nošení. Casio Edifice EQS 600DB-1A4 disponují ukazatelem data na pozici třetí hodiny a funkcí chronografu, jehož chod zobrazují tři přehledné subciferníky - čítač minut, vteřin a desetin vteřiny. Pouzdro hodinek je vyrobeno z nerezové oceli, doplněno o kvalitně zpracovaný ocelový náramek, který z hodinek činí…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: CASIO EQS 600DB-1A4
Výrobce: CASIO
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Hodinky Casio Edifice EQS 600DB-1A4 jsou pánské sportovní hodinky, které jsou ovšem díky svému vzhledu využitelné i na běžné denní nošení. Casio Edifice EQS 600DB-1A4 disponují ukazatelem data na pozici třetí hodiny a funkcí chronografu, jehož chod zobrazují tři přehledné subciferníky - čítač minut, vteřin a desetin vteřiny. Pouzdro hodinek je vyrobeno z nerezové oceli, doplněno o kvalitně zpracovaný ocelový náramek, který z hodinek činí univerzální kousek. Hodinky jsou osazeny minerálním sklíčkem. Vodotěsnost tohoto modelu je 100 m - s hodinkami tedy můžete bez obav plavat.

Módní hodinky Casio z kolekce Edifice. Ideální doplněk pro muže upřednostňující analogové a kulaté hodinky. Uvnitř odolného, 13 mm vysokého pouzdra, které tvoří kvalitní ocel, najdete spolehlivý solární strojek pohánějící v průměru 49 mm široký ciferník. Ten spolehlivě chrání odolné minerální sklíčko. Jak sami vidíte, pouzdro zahalila stříbrná, ciferník černá a řemínek stříbrná barva. Z hlediska materiálu mu vévodí ocel. Tyto hodinky disponují stupněm vodotěsnosti 10 ATM.

Značkové hodinky světového výrobce. Doživotní záruka na vrácení zboží. Hodinky Edifice z dílny oblíbené značky Casio jsou jako stvořené pro všechny pány se zálibou ve sportovní eleganci. Na první pohled zaujme ciferník černé barvy, na kterém se vyjímají chronografy s funkcí stopek, kontrola stavu baterie a nechybí ani datumovka.

Pánské hodinky s kovovým pouzdrem i řemínkem. Solární napájení. Chronograph. Vodotěsnost - 100M

Casio EQS 600DB-1A4 Edifice Solar + 3 roky záruka + 365 dní na výměnu zboží + sleva při registraci.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.