Acqua di Parma Colonia Essenza kolínská voda pro muže 180 ml

od 2 590 Kč
Kolínská voda Acqua di Parma Colonia Essenza představuje esenci italského luxusu a maximální čistoty. Bylinky s citrusovou příchutí jsou příslibem rafinovanosti, svěžesti a vysokého temperamentu. Kultovní a tradiční vůně, v níž doslova dřímá italský styl. Acqua di Parma Colonia Essenza, to je nejčistší esence, ve které nechybí ani bergamot, mandarinka, jež se vyjímají nad šalvějovým a rozmarýnovým podtextem. Aromatické tóny zasazené do…
Profi-parfemy.cz
Doprava zdarma Skladem
2 590 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Acqua di Parma Colonia Essenza kolínská voda pro muže 180 ml
Výrobce: Acqua Di Parma
Minimální cena: 2 590 Kč
Maximální cena: 2 590 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Tester:
Ne

Popis produktu

Kolínská voda Acqua di Parma Colonia Essenza představuje esenci italského luxusu a maximální čistoty. Bylinky s citrusovou příchutí jsou příslibem rafinovanosti, svěžesti a vysokého temperamentu. Kultovní a tradiční vůně, v níž doslova dřímá italský styl.

Acqua di Parma Colonia Essenza, to je nejčistší esence, ve které nechybí ani bergamot, mandarinka, jež se vyjímají nad šalvějovým a rozmarýnovým podtextem. Aromatické tóny zasazené do květinového podkladu přináší dokonalost a živost. Osvěžení, kterému odolá pouze málokdo.

Černě zpracovaný flakónek kolínské vody unisex Acqua di Parma Colonia Essenza jako by skrýval vonné tajemství a zároveň značné překvapení. Odhalte eleganci woodsy citrusové příchutě, která patří k nejlepším v tomto směru. Kolínská voda vám dodá potřebný styl.

Colonia Essenza od italské značky Acqua di Parma je elegantní vůně pro muže. Základ vonné kompozice jsou citrusové a dřevité tóny. Můžeme zde najít osvěžující bergmot, jiskřivý citron, sladkou mandarinku, pomeranč a hořko-sladký grapefruit. Dále je tu hřejivá neroli, omamná šalvěj s rozmarýnem, z květů zde převládají konvalinky, růžové tóny, jasmín, dále jemná pačuli, vetiver, bílé pižmo a teplá ambra. Colonia Essenza byla v Itálii vydána roku 2010. Citrusová, dřevitá vůně pro muže. Vůně byla uvedena na trh v roce 1916. Složení Hlava - citrusy, dřevěné tóny, bergamot, citron, mandarinky, pomeranče, grapefruit Srdce - obilí, neroli, rozmarýn, šalvěj, konvalinky, růže, jasmínu Základ - pačuli, vetiver, bílé pižmo, jantar Chcete někoho potěšit balíčkem parfémů či kosmetiky ? 100% originální Unisex Perfume Essenza Acqua Di Parma EDC je exkluzivní b...

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.