Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria 150ml

od 2 290 Kč
Toaletní voda , hlavní typ vůně dřevitá . Měli byste zájem opatřit si toaletní vodu, kterou si vaše okolí nebude moct vynachválit? ACQUA di PARMA Blue Mediterraneo Bergamotto EdT 150 ml nabízí vůni ideální pro ženy i muže. V této toaletní vodě je hlavní složkou dřevitá příměs, pro kterou jsou příznačné tóny různého dřeva, např. santalového nebo růžového. Tato toaletní voda se ujme i během běžných dnů a večerů. ACQUA di PARMA Blue Mediterraneo…
Profi-parfemy.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem
2 290 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria 150ml
Výrobce: Acqua Di Parma
Minimální cena: 2 290 Kč
Maximální cena: 2 290 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

Určení:
Objem: 150 ml
Tester:
Ne

Popis produktu

Toaletní voda , hlavní typ vůně dřevitá . Měli byste zájem opatřit si toaletní vodu, kterou si vaše okolí nebude moct vynachválit? ACQUA di PARMA Blue Mediterraneo Bergamotto EdT 150 ml nabízí vůni ideální pro ženy i muže. V této toaletní vodě je hlavní složkou dřevitá příměs, pro kterou jsou příznačné tóny různého dřeva, např. santalového nebo růžového. Tato toaletní voda se ujme i během běžných dnů a večerů. ACQUA di PARMA Blue Mediterraneo Bergamotto EdT 150 ml pochází z Itálie . Zajímavé parametry toaletní vody ACQUA di PARMA Blue Mediterraneo Bergamotto EdT 150 ml Toaletní voda s osobitou vůni pro ženy i muže Hlavní vůně je: dřevitá Původ v Itálii Balení s objemem 150 ml Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria je unisex vůně z parfumérského domu Acqua di Parma. Je plný svěžích, aromatických a povzbuzujících tónů. Ty nejlepší nám v hlavě přinášejí šťavnatá svěžest bergamotu a citronu. Srdce se skládá ze zázvoru, cedru a květinových tónů a základ nese tóny vetiveru, benzoinu a pižma. Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria byl představen v roce 2010.

Toaletní voda Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria od značky Acqua di Parma byla vytvořená pro muže i ženy. Toto balení obsahuje 150 ml vámi vybrané vůně.

Exkluzivní vydání nového Brastymagu. Stahuj zdarma.

+ vzorek vůně zdarma. Originální parfém světoznámého výrobce. Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria je radostná a povznášející vůně, oslavující svěžest italského bergamotu s citrónem, zázvoru, cedrového dřeva a pižma. Na trh byla uvedena v roce 2010.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.