3x romantické (500 dní se Summer, 27 šatů, Marley a já) DVD

500 dní se SummerNezvyklá komedie o lásce a osudu přináší příběh mladého reklamního textaře (Joseph Gordon-Levitt), který až dosud zoufale a bezúspěšně hledal dívku svých snů... A teď to vypadá, že by jeho nová kolegyně Summer Finn (Zooey Deschanel) mohla být tou "pravou". 27 šatůJane je mladá, chytrá, úspěšná a pracovitá žena, jejíž hlavní obsesí je pomáhat svým kamarádkám připravovat svatby. Má jich za sebou už dvacet šest a dvě poslední…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: 3x romantické (500 dní se Summer, 27 šatů, Marley a já) DVD
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

500 dní se SummerNezvyklá komedie o lásce a osudu přináší příběh mladého reklamního textaře (Joseph Gordon-Levitt), který až dosud zoufale a bezúspěšně hledal dívku svých snů... A teď to vypadá, že by jeho nová kolegyně Summer Finn (Zooey Deschanel) mohla být tou "pravou".

27 šatůJane je mladá, chytrá, úspěšná a pracovitá žena, jejíž hlavní obsesí je pomáhat svým kamarádkám připravovat svatby. Má jich za sebou už dvacet šest a dvě poslední dokonce stihla zvládnout během jediného večera...

Marley a jáJennifer Aniston a Owen Wilson vyvolávají salvy smíchu jako mladí manželé, kteří se právě potýkají s rozhodnutím pořídit si dítě. Zatím se však objevuje Marley... roztomilé a divoké štěně labradora, které rychle proměňuje domácnost Groganových ve spoušť.

Zvuk: český DD5.1, anglický DD5.1

Titulky: české, anglické

Délka celkem: 316 min.

Kolekce obsahuje filmy: 27 šatů, 500 dní se Summer, Marley a já. Kolekce obsahuje filmy: 27 šatů, 500 dní se Summer, Marley a já.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.