Srovnání cen » Obchody » Alza.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 4.78268
(921x)

Alza.cz

Alza.cz a.s.        Certifikovaný e-shop



Jednička na trhu. Nejrychlejší doručení. Nejpohodlnější reklamace. Nejspolehlivější e-shop. To je jen několik titulů, kterými bývá Alza.cz charakterizována. Důvodů, proč tu nakoupit, je ale nepočítaně. Alza je obchodem, který bez přehánění udává trendy a před konkurencí je vždy o krok napřed. Zákazníkům tak nabízí nejlepší ceny, prvotřídní servis a především nevyčerpatelnou zásobu lákavých bonusů.

Do obchodu »


Nejširší sortiment

Na Alza.cz už dávno nepořídíte jen elektroniku a výpočetní techniku, v nabídce najdete téměř vše, co vás napadne, počínaje kosmetikou a drogérií, přes sportovní vybavení, až po bazény nebo sortiment auto-moto. Nakoupíte tu vybavení dětského pokojíčku, praktické denní potřeby pro domácnost i designové hračky ze světa nových technologií. A nabídka se stále rozrůstá.

Doručení? Ještě dnes!

Pokud zboží objednáte před 11:00 dopoledne, kurýr u Vás zazvoní dokonce ještě téhož dne. Propracovaný expediční systém Alzy totiž zajišťuje, že k vám objednávka vyrazí prakticky ihned. A to není všechno - Alza.cz doručuje zásilky i během sobot a nedělí!

A kdo by snad nedůvěřoval kurýrní službě a chtěl si vytoužené produkty z obchodu odvézt sám, v Alze nemusí ani vystupovat z auta. Eshop se totiž inspiroval fastfoodovými řetězci, a pro rychlé nákupy s pomocí chytrého telefonu připravil unikátní službu AlzaDrive.

Alza - obchod pro 21. století

Patříte mezi zákazníky, kteří k nákupům na internetu přistupují s obezřetností? I vy budete v Alze spokojení. Česká jednička nabízí hned několik možností, jak si zboží osahat, prohlédnout či vyzvednout osobně. A protože i mezi kamennými obchody chce Alza určovat trendy, její prodejny rozhodně nejsou obyčejné. Poslední novinkou je samoobslužná prodejna budoucnosti s nonstop provozem, umístěná v pražských Vinohradech, dobře známé jsou ale i unikátní Alzaboxy, rozmístěné dnes již po celé republice.

Nejznámější firemní maskot - Alzák

Pamatujete si ještě, kdy na Vás protivný zelený mužík vyskočil z obrazovky poprvé? Mimozemšťan Alzák byl tehdy opravdu škodolibý. Kladivem Vám rozbil obrazovku, a pak se Vám ještě vysmál: “Máš to rozbitý, hehehehe!” Ano, je to více než 10 let, kdy nám maskot největšího českého eshopu začal svým pronikavým hláskem drásat nervy.

Tak jako jej ale jedni nenávidí, jiní nedají na Alzáka dopustit, a jeho plyšová miniatura dnes zdobí nejeden dětský pokojíček. Jedno mu totiž rozhodně upřít nelze - i díky zelenému mimozemšťánkovi zná Alzu v České Republice snad úplně každý.

Splněný sen Aleše Zavorala

Příběh značky Alza.cz, nejoblíbenějšího českého internetového obchodu současnosti, se ale píše ještě mnohem déle. Samotný název Alza vznikl zkrácením jména Aleš Zavoral, tedy zakladatele a duchovního otce celého projektu. Aleš Zavoral se pod značkou Alzasoft věnoval prodeji elektroniky už od roku 1994 a dodnes ve společnosti působí jako její generální ředitel. Vizionář a bez nadsázky geniální obchodník naučil Čechy nakupovat elektroniku výhodně a pohodlně na internetu, a inovace přináší s Alzou na český trh pravidelně i dnes. Díky neustálé snaze držet krok s dobou tak mohou zákazníci na Alza.cz třeba platit virtuálními měnami, Bitcoinem a Litecoinem.

Příběh úspěchu

V roce 2016 překročily tržby společnosti miliardu korun za jediný týden, v roce 2017 firma zvýšila obrat o více než 20% a obchodní aktivity v současnosti rozvíjí v celkem 26 zemích. I tato čísla vypovídají, jak velký má Alza u svých zákazníků úspěch, a firma svoji pozici absolutního lídra trhu každý rok potvrzuje. Obdržela také celou řadu ocenění - namátkově Křišťálovou lupu nebo titul MasterCard Obchodník roku.

Společenská odpovědnost

Pozici jedničky mezi českými e-shopy ale Alza nevyužívá jen k dalšímu obchodnímu rozvoji. Společnost financuje celou řadu dobročinných projektů. Mimo jiné dlouhodobě podporuje občanské sdružení Život dětem nebo Nadační fond proti korupci, jen loni se ale zapojila do téměř 40 dalších charitativních aktivit. Alza je také oblíbeným zaměstnavatelem, zaměstnanci si užívají moderních kanceláří s živými stromy a nejnovějšími technickými vymoženostmi nebo třeba soukromou saunu a solnou jeskyni. Není tak divu, že se Alza.cz umístila jako jediný e-shop v kategorii “Obchod” i mezi TOP 5 zaměstnavateli 2017.

5 zajímavostí o Alze, které jste nevěděli:

  • Alzákovi propůjčuje hlas jeden z nejznámějších českých dabérů, herec Bohdan Tůma. Znát ho můžete třeba jako šerifa Wigguma z populárního seriálu Simpsonovi.
  • Zaměstnanci ve společnosti Alza tzv. “rotují” a nějakou dobu si zkouší práci na různých pozicích. I vrcholový management si tak vyzkouší např. práci skladníka nebo prodavače.
  • Poté, co se stala Heureka součástí investiční skupiny Rockaway, opustila v roce 2016 Alza největší český vyhledávač s odůvodněním, že již není nezávislý a nezaujatý. Pod skupinu Rockaway totiž (přímo i nepřímo) spadají některé velké e-shopy jako Mall.cz, CZC.cz nebo parfémy.cz
  • V únoru 2018 zahájila Alza prodej legendární motorky Čezeta, její elektrickou verzi nabízí jako jediný e-shop v České republice a na Slovensku.
  • Sortiment elekromobilů je ale mnohem širší, přes Alzu můžete zakoupit vozy Tesla i BMW, elektromotorky, elektrokola nebo auta pro teenagery, která je možné řídit už od 15 let.


Začít nakupovat v Alza.cz

Do obchodu »

Filtrovat:

Uživatelské recenze Alza.cz

Celkové hodnocení
  • 4
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Líba , 14.9.2020


PRO:
  • Rychlé vyřízení@
PROTI:
  • Nic

Bezva

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Nejprodávanější produkty eshopu Alza.cz

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Horan , 1.9.2020


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • - Neschopnost personálu. Jak na pobočce, tak ti kašpárci, co kopírují emaily s "Je nám líto".
  • - Neuznávají reklamace.
  • - Jak jednou hodíte penízky do toho zelenýho zmrda, tak už je nikdy neuvidíte. To spíše dostanete něco z černé díry.



Pokud už zde nakoupíte, tak se dejte na nějakou víru. A hned se začněte modlit, aby zboží přežilo záruční dobu. Protože když to klekne, tak přijdete nejen o peníze a zboží, ale navíc o peníze za palivo, čas, nervy.....
U toho zelenýho hajzla se prostě záruky ze zásady neuznávají. Tok peněz je u Alzy pouze jednosměrný. A to pouze k nim. Rozporoval jsem neuznání záruky. Pořád jen mejly o prověřování, omlouvání, keci a hovna. Snaha žádná.
Samozřejmě to byl poslední nákup a ještě bude veselo jak se u vás objevím na pobočce. To bude školení!!!
Nazdar.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Neznámý , 31.8.2020


PRO:
  • nic
PROTI:
  • všechno

Dodali mi domů televizi s rozbitým displejem v nepoškozené krabici.Je obrovský problém toto vyřešit,napřed chtěli fotky displeje pak jsem jim měl tv dovézt na prodejnu,pak chtěli termín odvozu ale nejdříve až za tři prac.dny a nyní chtějí fotky nepoškozené krabice.Toto všechno řeší pokaždé jiný člověk takže vůbec nemá tušení o co jde.Toto byl můj poslední nákup na alza.NEDOPORUČUJI!!!! Richard Stano

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Ing.Radomír Ander , 19.8.2020


PRO:
  • NIC!!!
PROTI:
  • Absolutní chaos
  • Operátoři nic neví
  • Sliby denně a bez výsledku-samá lež
  • Firma neví kde má zakázku-co mail to lež
  • Firma neplní svoje obchodní podmínky
  • Jedno oddělení neví co dělá druhé-nulová vnitřní komunikace
  • Nedostal jsem žádnou pravdivou informaci
  • Alza sama stornovala zakázku bez mého vědomí
  • A to je pouze výběr problémú u jedné objednávky

Nedoporučuji nikomu Takový chaos a neochota existuje pouze na Alza Je to tým absolutních diletantů a neprofesionálů kteří ze zákazníků dělají idioty Alza nikdy více!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Jana , 16.8.2020


PRO:
  • kdysi to byla top značka díky nízkým cenám a rychlému doručení. Ale to už není pravda.
PROTI:
  • Zboží službou expres po skoro dvou týdnech pořád nedoručili. Neinformují o změně. Callcentrum nic neví a nic nemůže dělat. Poznámky jsou lež.

Zboží službou expres po skoro dvou týdnech pořád nedoručili. Neinformují o nedoručení, takže je člověk nucen volat na callcentrum, kde mu každý den slibují zítřejší doručení. Z jiných recenzí je patrno, že na vrácení peněz čekají zákazníci také déle než tři týdny. Obzvláště u dražších položek se tedy snadno dostanete do bezvýchodné situace. V žádném případě nedoporučuji platbu předem.

Otřesná zkušenost, stála mě spoustu času a dosud není vyřešena.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Disappointed , 10.7.2020

PROTI:
  • The worst company ever!
  • Wrong advertising of products on their website.

Be careful when buying from Alza - once you buy something from them and you have a problem. There is no real help. You will keep calling the service line of Alza and have been told "you are in our first priority" but still no real solution.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Roman , 24.6.2020


PRO:
  • Levný nakup
PROTI:
  • Problém s dodanim

Na alze nakupuju často odedneska naposled zásilkumaji předem zaplacenou a já už ji sháním 4 den volám jim kde je oni tvrdí že už ji má dopravce sou to 3 balíčky prý mi to věže společnost geis kera je nejhorší dodavatelsnima už mám víckrát problém volání na alzu 3 ať mi zjistí kde je zásilka kera cestuje po republice sem nasranej když kazdej operátor slibuje že to zjizti zjistili veliký hovno po třetím telefonování na alzu už sem na operátora zvisil hlas jak je to možný že zásilka najednou že tři balíku má jeden dpd co to je za hovadinu od soboty nic nemám a je už středa myslím si že alza se na odeslání balíku včas vysrala protože měla zaplaceno dopředu a až po hledání zásilky teprve začala odesílat 3 balíčky ....proc nejdřív geis má doručit 3 balíčky už v pondělí kery věže 3 dny a najednou dpd mi z těch tří věze jeden kdee je kurva chyba na alze!!!! na geis!!! na dpd nejvíc na alze a geis poslední rozhovor s panem sem řek ať to předá řediteli alzi ať si to poslechne jakej tam mají bordel a předá rozhovor hlavně na geis ať vidí jak sou neschopný ráda pro všechny nikdy neplaťte dopředu

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 1.67
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Nadano77 , 21.6.2020


PRO:
  • Nic
PROTI:
  • Všechno

Dne 16.6 zakoupeno zboží přes internet ihned zaplaceno. Zpětný email z Alzy, že zboží odeslali a bude možno k vyzvednutí v Alzaboxu 17.6.Bohuzel zboží nedorazilo,každý den jen SMS o zpoždění objednávky, komunikace s operátory příšerná, kromě jejich naučných frází neřeknou nic. Do dnešního dne zboží nemám, nevím ani kdy ho budu mit,proto objednávku ruším a koupim jinde. Pro mě Alza veliké zklamání!!!!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 29.5.2020


PRO:
  • Rychlost
PROTI:
  • Nic

Spokojenost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Jiří , 21.5.2020


PRO:
  • pozorný personál
PROTI:
  • 0

super

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 0% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 2

Petr , 14.5.2020


Mám nemilou zkušenost. Při reklamaci zboží těsně před koncem záruky. Reklamace byla řádně přijata a cca po dvou týdnech přišlo zboží opravené. Po pár dnech se problém opakoval a tak jsem zboží opět odnesl na reklamaci. Opět proběhla oprava. Nutno říci že očividný problém byl v softveru a oprava proběhla výměnou baterie (nemyslím si že jsem takový hlupák, abych okamžitě nepochopil, že problém nezmizí) Vyzvednutí reklamace a odzkoušení trvalo pár minut a zboží putovalo okamžitě zpět na reklamaci. Reakce byla jasná, po dvou týdnech byla reklamace zamítnuta.
Vzhledem k tomu že zboží je již po záruce, nemáte možnost se již bránit.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Marie , 5.5.2020


PRO:
  • nic
PROTI:
  • všechno
  • objednávku vezou z Číny (pokud bychom to věděli předem, nikdy bychom to neobjednali)

Na objednávku, která měla být vyřízena do 5 dnů (jak bylo napsáno), jsme stále čekali. Po 2 našich upozorňujících telefonátech, jsme se 17.den dozvěděli, že na objednávku musíme čekat nejméně dalších 7 dní, protože objednávku vezou z Číny. Pokud bych věděla,že zboží,které objednávám,je teprve v Číně, nikdy bych si zde nic neobjednala.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 34% zákazníků z 86.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Zdenek , 24.4.2020


Rychlé vyřízení a dobrá dostupnost

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 29% zákazníků z 77.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Nikola , 17.4.2020


????????

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 23% zákazníků z 77.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 1

josef , 16.4.2020


kazdy den jsem cekal na obednane zbozi a nakonec jsem zrusil obednavku a objednal jinde

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 60% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 3

sassa , 15.3.2020


PRO:
  • sasa
PROTI:
  • asas

asasas

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 33% zákazníků z 6.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

jan , 6.3.2020


PRO:
  • výber
PROTI:
  • 5.2.jsem koupil přes internet novou 159cm TV za 20000,- udělal na ni všechny pojistky-rozbití, krádež, Po 48h se na tv objevili proužky, zkoušel jsem ji
  • reklamovat. bylo mi řečno bud ji vyreklamujete a budete čekat
  • 30dní a mi ji odvezeme na reklamace nebo můžete odstoupit od smlouvy ,ale musíte ji přivést sám!! Jak mám asi sám odvést 159 cm tv bez obalu abych ji nepoškodil a vy jste mi ji pak vzali? Fajn vyřešil jsem!!! pak jsem čekal prý 5 dní , po 3 týdnech a asi 8 urgencích jsem dostal dobropis-Tv se jim totiž někde ztratila -což ale není můj problém, ale oni ho tím mě udělali! po dalším cca týdnu jediné co mám je provolaných spousta peněz, několikrát navštívená pobočka, na lince mi stejně nepomohou, protože mohou jen urgovat a já mám sice dobropis , ale i přes ujištění a omluvy nemám stejně peníze i když jsem to již 2x řešil na pobočce, prý mi to pošlou na účet, ale je to již měsíc a stále nic!!!!!! Jsem rád, že jsem zbytečně utratil 3000Kč za pojistky abych byl v klidu, ale tak prostě ted funguje ALZA- za mě už NIKDY VÍC a v pondělí 9.3.dávám podnět ČOI a zajímalo by mě co mi na to napíše jako vyjádření Alza? Vážený zákazníku mrzí nás , že se stala chyba, přijaly jsme ..bla bla bla, po tolika urgencích a měsíci jste měli dost času vše napravit kdyby jste chtěli !! :(

5.2.jsem koupil přes internet novou 159cm TV za 20000,- udělal na ni všechny pojistky-rozbití, krádež, Po 48h se na tv objevili proužky, zkoušel jsem ji
reklamovat. bylo mi řečno bud ji vyreklamujete a budete čekat
30dní a mi ji odvezeme na reklamace nebo můžete odstoupit od smlouvy ,ale musíte ji přivést sám!! Jak mám asi sám odvést 159 cm tv bez obalu abych ji nepoškodil a vy jste mi ji pak vzali? Fajn vyřešil jsem!!! pak jsem čekal prý 5 dní , po 3 týdnech a asi 8 urgencích jsem dostal dobropis-Tv se jim totiž někde ztratila -což ale není můj problém, ale oni ho tím mě udělali! po dalším cca týdnu jediné co mám je provolaných spousta peněz, několikrát navštívená pobočka, na lince mi stejně nepomohou, protože mohou jen urgovat a já mám sice dobropis , ale i přes ujištění a omluvy nemám stejně peníze i když jsem to již 2x řešil na pobočce, prý mi to pošlou na účet, ale je to již měsíc a stále nic!!!!!! Jsem rád, že jsem zbytečně utratil 3000Kč za pojistky abych byl v klidu, ale tak prostě ted funguje ALZA- za mě už NIKDY VÍC a v pondělí 9.3.dávám podnět ČOI a zajímalo by mě co mi na to napíše jako vyjádření Alza? Vážený zákazníku mrzí nás , že se stala chyba, přijaly jsme ..bla bla bla, po tolika urgencích a měsíci jste měli dost času vše napravit kdyby jste chtěli !! :(

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 80% zákazníků z 10.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Hanzvz , 23.2.2020


PRO:
  • Vše prohlíželi
  • Vše proběhlo v pořádku.
PROTI:
  • Nic

Vřele doporučuji, vše ok.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 75% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Irena , 16.1.2020


Doporučuji!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 40% zákazníků z 5.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 2

JP , 19.12.2019


PRO:
  • Široká nabídka.
PROTI:
  • Pozor na nefunkční doručovací sytém ALZA!!!


Má zkušenost:
1. Alza Vám nejprve slavnostně odešle potvrzující SMS s časem doručení a čekáte v uvedený čas (v pracovní době na doručení.
2. Následně se spojíte s řidičem a dozvíze se, že v jiný čas. Když se odvoláte na SMS tak Vám řekne, že Alza systém odesílání SMS nefunguje a od na to nebude brát ohled.
3. Tohle se opakovalo několikrát. Jednou jsem dokonce od Alza dostal SMS, ale řidič mi následně sdělil, že nic naloženého nemá.

Rozhodně nevěřte informacím o čase a termínu doručení od Alza. Jejich systém je zcela nefunkční a zdánlivě víhodná koupě na Alza Vás bude stát jen čas a nervy.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 75% zákazníků z 4.

1 2 3 4 .. 163Další

Přidat recenzi pro Alza.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.