Srovnání cen » Obchody » Alza.cz - recenze

Hodnocení uživatelů:
  • 3.49076
(144x)

Alza.cz

Alza.cz a.s.        Certifikovaný e-shop

E-shop Alza.cz

Chystáte se k nákupu produktů z kategorií kuchyňské spotřebiče, hračky, hodinky nebo jim podobným? Pak jste na správném místě. Internetový obchod Alza.cz má v nabídce 42 563 produktů, z toho 21 229 s dopravou zdarma a 2 128 za výprodejové ceny. Patříte k náročným spotřebitelům a chcete před nákupem vědět víc? Přečtěte si recenze ostatních, internetový obchod Alza.cz jich nabízí hned 384, takže je z čeho vybírat. Nakupujte v Alza.cz, nebudete litovat!

Začít nakupovat v Alza.cz

Filtrovat:

Uživatelské recenze Alza.cz

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Nespokojený zakaznik , 14.5.2017


PRO:
  • Hruza
PROTI:
  • Hruza

Velmi ne seriózní jednání. Zásadně nedoporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Nejprodávanější produkty eshopu Alza.cz

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

singerova hana , 11.5.2017


vse k plne sokojenosti

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 3.67
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 2
Včasné doručení
  • 5

Petr Langer , 10.5.2017


PRO:
  • Rychlé dodání
PROTI:
  • Reklamovaný telefon, který jsem v záruce posílal na reklamaci z důvodu nenabíjení, mi vrátili bez kompletních dat. Fotky, videa, atd. Vše pryč. Měl jsem si prý data zálohovat. To samozřejmě dělám, ale denně opravdu ne. Zálohoval bych před posláním reklamace, ale telefon nešel nastartovat. Přijde mi to v dnešní době dosti podivné, jako kdyby nemohli když už posílají nevyžádané Emaily, napsat Email jestli třeba nechci zálohovat data na DVD za poplatek nebo tak. Dneska tam mají lidi vše a udělat kompletní výmaz mi přide dosti nefér.

Takže pokud budete posílat na reklamaci třeba PC že vam nejde nastartovat máte si prý najmout nejdříve specilalizovanou firmu co vám ty data zálohuje. Směšné

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Jiří Huml , 4.4.2017

PROTI:
  • Zboží v akci nemají skladu
  • Po týdnu mi napíši, že objednané zboží nejsou schopni sehnat
  • Půl hodin mluvíte se záznamníkem než vám spojí operátora
  • Doprava zdarma, ale v nabídce je doprava za peníze a nabídka na výdejní místa nejsou k dispozici

NIKDA NIC NEOBJENÁVAT

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

kuliškova , 31.3.2017


PRO:
  • ano

doporučuji ochotne jednani a rychly dovoz

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 27.3.2017


PRO:
  • rychlé dodání výrobku
PROTI:
  • žádný zápor jsem nenašla

obchod bych určitě dopručila

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Neznámý , 2.3.2017


PRO:
  • V Alze se nakupuje celkem dobře... je to rychlé a spolehlivé.
PROTI:
  • Někdy jsou jinde i nižší ceny...

Celkově se dá nakupování na Alze hodnotit velice dobře.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 5

Olga Pelikánová , 26.2.2017


PRO:
  • široký sortiment, cena, rychlost dodání
PROTI:
  • složitý proces si výrobek prohlédnout jinak než na webu, vybrat si mezi více typy a vyzkoušet,

zatím mám dobré zkušenosti

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Luke , 23.2.2017


PRO:
  • Naprosto bezkonkurenční rychlost v doručení zboží
  • Velký výběr produktů
  • Reklamace zboží naprosto bezproblémová
PROTI:
  • Nemám jedinou výhradu

V alze nakupuji poměrně často a ještě se mi nestalo, že bych byl nespokojen. Naposledy jsem v alze kupoval bezdrátovou myš pro mamku. Myš přestala asi po měsíci fungovat (zřejmě vadný kus, sám mám úplně stejnou a i když s ní dcera občas hodí o zem, tak funguje již několik let). Reklamace v alze proběhla naprosto bez problémů. Myš jsem přinesl na pobočku a odcházel za pár minut s novým kusem. Za mě je to nejlepší e-shop u nás. 100% spokojenost a doporučuji všem.

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Ladislav , 13.2.2017

PROTI:
  • ZÁSADNĚ NEDOPORUČUJI!!!!

Také se musím přidat k těm dlouholetým nespokojeným zákazníkům. Bohužel jsem zakoupil mobil přes jejich internetový obchod, kdy se koncem záručního období uvolnila zdířka na nabíjení u mobilu. Dal jsem jej tedy reklamovat a po necelých dvou měsících mi jej navrátily s tím, že je opravený. Po převzetí jsem jej vyzkoušel a byla na světě jiná závada a to, že nefungoval reproduktor, mikrofon. Tak opět jsem mobil reklamoval a zase, že je v pořádku. Tak jsem zas čekal dva měsíce a zase nefunguje reproduktor, mikrofon. Už je to půl roku, co se dohaduji respektive s neschopnými pracovníky u ALZY. Fakt to je reklama nadevše, jděte do háje, už si nikdy nic od nich nekoupím a nedoporučuji,!!!!

Zobrazit celou recenzi
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 3.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 3

Hana , 6.2.2017

PROTI:
  • nahlášení pojistné události v září!-krádež mob.tel,veškeré dokumenty od policie odeslány přímo policií,mnou dovezeny na pobočku,pak se člověk doví,že poj.událost byla zrušena,že neobdrželi vše,znovu tedy vše dodáno mnou i policií,nyní po 3 měsících stále tvrdí,že opět nemají vše!každý měsíc zaplatím tisíc korun a mob.tel,nemám! už nemám sílu něco řešit a obrátím se na právníka

od samého počátku jen problémy!!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 75% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 5
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 5

Martin Koukal , 3.2.2017


PRO:
  • VSED NA 1
PROTI:
  • NIC

SUPER OBCHOD

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Jarmila , 2.2.2017


PRO:
  • Výhody žadné
PROTI:
  • Nedodržení termínu ,neskutečná neochota cokoli řešit.

Nikdy vice

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4.67
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 5
Včasné doručení
  • 4

Pavel , 23.1.2017


PRO:
  • okamžitě vyřízená reklamace ,během deseti minut vráceny peníze , rada pro nákup podobného zboží v ještě lepší kvalitě a levnější cena.

kdyby tak všechny obchody byly tak vstřícné !

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 4.33
Komfort nakupování
  • 5
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 4

Petr , 20.1.2017


PRO:
  • Rychlá doprava,vstřícné jednání.
PROTI:
  • Poplatek 30. Kč za vyzvednutí v prodejně

Pozitivní, doporučuji.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 1.

Celkové hodnocení
  • 3
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 4

Lída , 18.1.2017


PRO:
  • NIC
PROTI:
  • -nefunční mail
  • -nefunční kontaktní formulář

Neuznání reklamace konvičky na kávu kdy se použila 1x a utavilo se ucho.Verdikt reklamačního-špatná manipulace.Asi jsme ji měli mít doma jen na výstavu. Tento obchod nikdy více!!!!

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Celkové hodnocení
  • 2.33
Komfort nakupování
  • 3
Zákaznický servis
  • 3
Včasné doručení
  • 1

Jana , 15.1.2017

PROTI:
  • nedodržení dodací lhůty, píšou skladem i když nemají, zboží které inzerovali do druhého dne po několika urgencích mi ho chtěli doručit za 8 dní, odmítla jsem a zrušila objednávku

už nikdy

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 3.33
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 4
Včasné doručení
  • 2

Luboš , 10.1.2017


PRO:
  • ok
PROTI:
  • nic

ok

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 50% zákazníků z 2.

Celkové hodnocení
  • 2
Komfort nakupování
  • 4
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Krommewr , 7.1.2017

PROTI:
  • špatná komunikace při vyřízení stížnosti.

Zboží objednané a zaplacené. Oznámeno doručení do Alza boxu ale ten byl prázdný. Následné celodenní martirium vůbec s někým hovořit. Stále kolegové zjišťovali kde je chyba. A neustále mne přesvědčují že zboží bylo vyzvednuto.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 75% zákazníků z 4.

Celkové hodnocení
  • 1
Komfort nakupování
  • 1
Zákaznický servis
  • 1
Včasné doručení
  • 1

Eva Válková , 3.1.2017

PROTI:
  • Nedodržení dodací lhůty,reklamace problém,špatná komunikace

Poprvé mi dovezli poškozené zboží,po sedmi dnech mi přivezli opět další poškozené zboží a nikdo nic neřeší a já jen jak kráva fotím fotky a zasílám jim na jejich emaily,mám jich už plnou prdel.

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.
Tato recenze pomohla 100% zákazníků z 7.

1 2 3 4 .. 20Další

Přidat recenzi pro Alza.cz

  • Napište v bodech výhody a přednosti tohoto obchodu.
  • Proč jste se rozhodli pro tento obchod (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište v bodech nevýhody a zápory tohoto obchodu.
  • Proč byste tento obchod nedoporučili (v bodech).
  • Každý bod napište na nový řádek.
 
  • Napište krátkou recenzi obchodu.
  • Popište vlastní zkušenosti se službami obchodu.
  • Doporučili byste tento obchod svým známým?
  • Proč byste jej doporučili / nedoporučili?
 
*Komfort nakupovaní        
*Zákaznický servis        
*Včasné doručení        

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.