2021 UVEX HELMA OVERSIZE, černá MAT-stříbrná 60-65
2021 UVEX HELMA OVERSIZE, černá MAT-stříbrná 60-65

2021 UVEX HELMA OVERSIZE, černá MAT-stříbrná 60-65

od 1 899 Kč
Černá cyklistická helma - UVEX oversize (61-65 cm) black mat-silver - obvodem největší pánská cyklistická přilba na kolo - použitá technologie ochrany tzv. double In-mould - technologie přímého vstřikování EPS do skořepiny - obě části jsou pevně spojeny a případný náraz se rozloží na celou plochu helmy - EPS pěna vstřikovaná do odolné polykarbonátové skořepiny vytváří lehčí a velmi stabilní konstrukci helmy, nedojde tak při pádu k roztříštění…
T.S.BOHEMIA a.s.
Doprava zdarma 6 dní
1 899 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: 2021 UVEX HELMA OVERSIZE, černá MAT-stříbrná 60-65
Výrobce: UVEX
Minimální cena: 1 899 Kč
Maximální cena: 2 899 Kč
Ušetříte až: 1 000 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Černá cyklistická helma - UVEX oversize (61-65 cm) black mat-silver - obvodem největší pánská cyklistická přilba na kolo - použitá technologie ochrany tzv. double In-mould - technologie přímého vstřikování EPS do skořepiny - obě části jsou pevně spojeny a případný náraz se rozloží na celou plochu helmy - EPS pěna vstřikovaná do odolné polykarbonátové skořepiny vytváří lehčí a velmi stabilní konstrukci helmy, nedojde tak při pádu k roztříštění přilby na malé kusy - eps - ochranný materiál obsahuje mikroskopické vzduchové komory, které účinně absorbují sílu nárazu při pádu - systém regulace 3D IAS 3.0 umožňuje mimořádně snadné nastavení vnitřního obvodu helmy, jež lze plynule regulovat otočným kolečkem umístěným v její zadní části - upínací mechanismus Monomatic umístěný pod bradou má několik poloh a lze jej bez problémů regulovat jednou rukou během jízdy, stačí stisknout jedno tlačítko - FAS trap - systém nastavení pásků helmy -variabilní a jednoduše měnitelné nastavení pásků helmy - síťka proti hmyzu - čelní ventilační otvory jsou kryty speciální síťkou, která za jízdy chrání hlavu před hmyzem - jednoduše odnímatelný štítek xb390 - vystélky X-fit pads - strukturovaný materiál vysoké kvality zlepšuje dlouhodobou "čerstvost".Snímatelné a pratelné vycpávky se speciální antibakteriální úpravou - počet větracích otvorů : 24 - hmotnost přilby: 345 g - pro obvod hlavy: 61-65 cm - barva: černá (black mat-silver) Cyklistická přilba Uvex Oversize nabízí velmi pěkný sportovní design a je vhodná pro nadměrné obvody hlavy (až 65 cm). Helma disponuje Double Inmould konstrukcí skořepiny, která přináší ochranu i ze spodní a týlové části helmy. Jedná se o pevnou polykarbonátovou skořepinu v kombinaci s EPS pěnou, která poskytuje ochranu a pohodlí. EPS pěna se vstřikuje přímo do vnější skořepiny, tvoří tak jeden celek. Je vybavena komfortním systémem Monomatic - upevnění na bradě pomocí jedné ruky. Bezpečné uchycení na hlavě díky systému upínání 3D IAS 3.0 - helma se přizpůsobí na výšku i na šířku, je tak zajištěno nejen maximální bezpečí, ale i Váš komfort. Díky Fast Adapting System (FAS) lze popruhy snadno a plynule upravit přesně na míru podle tvaru Vaší tváře. Helma tak zůstane bezpečně na Vaší hlavě ve všech situacích a popruhy budou v pohodlné pozici. O maximální ventilaci se postará 24 ventilačních otvorů. Tato helma dále disponuje síťkou proti hmyzu (umístěnou ve ventilačních otvorech) a snímatelnými anti alergenními vycpávkami X-fit pads. Možnost dokoupení světla Plug-in LED.  Helma splňuje normu: EN 1078.

Sportovní design. Vyrobená pro velké průměry hlavy. Helma Uvex oversize má 24 větracích otvorů pro zajištění chladné hlavy i na dlouhých cyklistických tůrách.

Velikosti:61 – 65 cm

SKOŘEPINA

double inmould

NASTAVENÍ

3D IAS 3.0monomaticFAS strap

KOMFORT

24 větrací otvorůx-fit výstelkysíťka proti hmyzuodnímatelný štítekhmotnost od 345 g

Extrémně lehké helma Uvex boss race byla přímo navržená pro silniční cyklisty a jezdce na

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.