Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Srovnání cen Ratio Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 - Jiří Černý

Knihy

Ratio Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 - Jiří Černý

Hodnocení: 1x
  • 4

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.82296

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Ratio Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 - Jiří Černý koupíte i tady

Specifikace Ratio Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 - Jiří Černý

Kategorie Knihy
Nejnižší cena 278 Kč

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry ... a dál?

Produkt Ratio Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 - Jiří Černý

Ratio Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 - Jiří Černý - parametry

Název produktu: Ratio Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 - Jiří Černý
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 278 Kč
Maximální cena: 367 Kč
Ušetríte až: 89 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Autor knihy Jiří Černý, Vydavatelstvo Ratio, Kniha,2005


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.