Kaiserova prosklená '80'  izolovaná udírna na dřevo
Kaiserova prosklená '80'  izolovaná udírna na dřevo

TOP 19
Kaiserova prosklená '80' izolovaná udírna na dřevo

od 16 450 Kč
Kapacita udírny Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!   Design udírny Kaiserova Prosklená 80' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.   Použití udírny Díky…
UDÍRNY.CZ
Doprava zdarma Skladem
16 450 Kč
Doprava zdarma Skladem
16 450 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Kaiserova prosklená '80' izolovaná udírna na dřevo
Výrobce: Kaiser
Minimální cena: 16 450 Kč
Maximální cena: 16 450 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

S topeništěm:
Na ryby:
Ne
Automatické:
Ne
Digitální:
Ne
Vodní:
Ne

Technické parametry

Materiál:

Popis produktu

Kapacita udírny Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!   Design udírny Kaiserova Prosklená 80' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.   Použití udírny Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.   Rozměry udírny: 38,5 x 86 x 41 cmObjem komory: 36 x 67,5 x 32,5 cmPrůměr komínku: 100 mm Váha udírny: 30 kg Materiál: Nerez + izolační vata Max. provozní teplota: 150°C Kapacita potravin: 12 kg Základní výbava Kaiserovo 80' Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení   Univerzální topeniště   Kaiserův teploměr   Odkapová miska   3 x rovný rošt   5 x Háček ve tvaru S   5 x Háček ve tvaru U   4 x Tyčky k zavěšení   Regulace komínku   Buková štěpka 500 g Doporučuju přikoupit Podstavec udírny Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič Doporučuju přikoupit Ochranný obal Jak na to při vašem prvním uzení? S ohnišťem na dřevo se uzení v Kaiserovce od "klasiky" nijak neliší Krok 1 V topeništi založte žhavej základ podobný tomu jako na grilování. Můžete použít dřevěné uhlí, nebo větší kusy proschlýho tvrdýho dřeva. Ideální bude bukový a bez kůry. Krok 2 Jakmile je základ dostatečně žhavej, přihoďte na uhlíky mokrou dřevěnou štěpku. Ta se postará o vývin toho správnýho kouře. Pozor, v topeništi nesmí hořet otevřenej oheň! Krok 3 Poté vložte ohniště do udírny a jakmile je udírna hezky vyhřátá, můžete lifrovat proviant. Ohniště průběžně každých 30 min. kontrolujte a případně doplňte mokrou štěpkou. Uzení je nové grilování Tak ať vám šmakuje!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.