TOP 18
Kaiserova prosklená '80' izolovaná elektrická udírna
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Vlastnosti
Technické parametry
Popis produktu
Kapacita udírny Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat! Design udírny Kaiserova Prosklená 80' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání. Použití udírny Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod. Rozměry udírny: 38,5 x 86 x 41 cmObjem komory: 36 x 67,5 x 32,5 cmPrůměr komínku: 100 mm Váha udírny: 30 kg Materiál: Nerez + izolační vata Max. provozní teplota: 150°C Kapacita potravin: 12 kg Výkon spirály: 2000 W Základní výbava Kaiserovo 80' Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení Topeniště se spirálou Kaiserův teploměr Odkapová miska 3 x rovný rošt 5 x Háček ve tvaru S 5 x Háček ve tvaru U 4 x Tyčky k zavěšení Regulace komínku Buková štěpka 500 g Doporučuju přikoupit Podstavec udírny Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič Doporučuju přikoupit Ochranný obal Jak na to při vašem prvním uzení? S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň Krok 1 Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně. Krok 2 Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete. Krok 3 Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou. Uzení je nové grilování Tak ať vám šmakuje!