Kaiserova prosklená '80' izolovaná elektrická udírna
Kaiserova prosklená '80' izolovaná elektrická udírna

TOP 18
Kaiserova prosklená '80' izolovaná elektrická udírna

od 16 950 Kč
Kapacita udírny Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!   Design udírny Kaiserova Prosklená 80' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.   Použití udírny Díky…
UDÍRNY.CZ
Doprava zdarma Skladem
16 950 Kč
Doprava zdarma Skladem
16 950 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Kaiserova prosklená '80' izolovaná elektrická udírna
Výrobce: Kaiser
Minimální cena: 16 950 Kč
Maximální cena: 16 950 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Vlastnosti

S topeništěm:
Na ryby:
Ne
Automatické:
Ne
Digitální:
Ne
Vodní:
Ne

Technické parametry

Materiál:

Popis produktu

Kapacita udírny Do Kaiserovo 80' nafutrujete 35 klobás, 16 pstruhů, nebo 12 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat!   Design udírny Kaiserova Prosklená 80' je novinkou letošní sezóny. je to Ideální domácí udírna pro celoroční provoz, u které jsme kromě prosklení vylepšili i několik detailů pro komfortnější používání.   Použití udírny Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.   Rozměry udírny: 38,5 x 86 x 41 cmObjem komory: 36 x 67,5 x 32,5 cmPrůměr komínku: 100 mm Váha udírny: 30 kg Materiál: Nerez + izolační vata Max. provozní teplota: 150°C Kapacita potravin: 12 kg Výkon spirály: 2000 W Základní výbava Kaiserovo 80' Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení   Topeniště se spirálou   Kaiserův teploměr   Odkapová miska   3 x rovný rošt   5 x Háček ve tvaru S   5 x Háček ve tvaru U   4 x Tyčky k zavěšení   Regulace komínku   Buková štěpka 500 g Doporučuju přikoupit Podstavec udírny Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič Doporučuju přikoupit Ochranný obal Jak na to při vašem prvním uzení? S elektrickou spirálou je uzení jednoduché a ekonomické zároveň Krok 1 Misku naplňte předem namočenou jemnou dřevěnou štěpkou přibližně do poloviny výšky a umístěte ji přímo nad spirálu. Spirála se postará o podpálení štěpky a teplotu v udírně. Krok 2 Vložte ohniště do udírny a regulátor spirály otočte do pozice MAX. Přibližně po 10 minutách se mokrá štěpka podpálí a začne tvořit parádní kouř jakej potřebujete. Krok 3 Regulátor stáhněte z pozice MAX. přibližně na polovinu, na pozici 12 jako na hodinkách. Misku se štěpkou pravidelně kontrolujte (každých 30 min.) a doplňujte mokrou štěpkou. Uzení je nové grilování Tak ať vám šmakuje!

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.