Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Srovnání cen Emile Henry Set na pečení chleba 33 x 28 x 16

Kuchyňské náčiní

Emile Henry Set na pečení chleba 33 x 28 x 16

Hodnocení: 1x
  • 4

Keramická forma na pečení výborného domácího chleba s klenutým víkem a plochým podnosem. Tato forma je výsledkem dvouletého bádání Emile Henry. Tvar formy na chléb v kombinaci s keramikou Emile Henry zajišťuje, že během doby pečení je uvnitř formy konstatní teplota a ideální stupeň vlhkosti. Díky tomu bude upečený ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.925
doprava zdarma

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Emile Henry Set na pečení chleba 33 x 28 x 16 koupíte i tady

Specifikace Emile Henry Set na pečení chleba 33 x 28 x 16

Kategorie Kuchyňské náčiní
Výrobce Emile Henry
Nejnižší cena 2 795 Kč

Představujeme Vám dárkový set na pečení chleba od společnosti Emile Henry v barvě - granátová. S tímto dárkovým setem na pečení chleba objevíte polozapomenuté umění pečení tradičního domácího chleba.… ... a dál?

Produkt Emile Henry Set na pečení chleba 33 x 28 x 16

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


ETA 0133 90000

ETA 0133 90000

od 2 434 Kč

LAMART LT7009

LAMART LT7009

od 376 Kč

Lindr PYGMY 20/K

Lindr PYGMY 20/K

od 7 090 Kč

Brita Optimax filtr

Brita Optimax filtr

od 1 290 Kč

Novinky z okolí


Emile Henry Set na pečení chleba 33 x 28 x 16 - parametry

Název produktu: Emile Henry Set na pečení chleba 33 x 28 x 16
Výrobce: Emile Henry
Minimální cena: 2 795 Kč
Maximální cena: 3 465 Kč
Ušetríte až: 670 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Keramická forma na pečení výborného domácího chleba s klenutým víkem a plochým podnosem.

Tato forma je výsledkem dvouletého bádání Emile Henry.

Tvar formy na chléb v kombinaci s keramikou Emile Henry zajišťuje, že během doby pečení je uvnitř formy konstatní teplota a ideální stupeň vlhkosti. Díky tomu bude upečený chleba krásně nadýchaný a bude mít křupavou kůrku.

Forma má široké rukojeťi pro jednoduchou manipulaci.

Výrobní technologií Ceradon je zaručena odolnost nádobí proti nárazu a vůči poškrábání. Lze v něm tedy jídlo upéct, krájet, ale i servírovat.

Kvalitní burgundská hlína je vypálena při 1100°C společně s glazurou.

Vhodné do trouby do 300 °C.

Chleba můžete po upečení ve formě rovnou i porcovat, díky speciální keramice Flame nedojde k poškození.

Nádobí Emile Henry je možné používat v mikrovlnce, troubě, mrazáku (do -20°C) a lednici.

Ihned po vyjmutí z mrazáku můžete nádobí vložit do mikrovlnky nebo do trouby.

Toto nádobí nelze používat na přímé zdroje žáru, jako jsou elektrické plotýnky nebo plynové vařiče.

Lze mýt v myčce nádobí.

Ideální na přípravu i servírování pokrmů. Rozměry: 33 x 28 x 16 cm Balení obsahuje: Pekařský nůž s keramickou čepelí pro naříznutí těsta a recepty ve francouzštině a angličtině Rodinná firma Emile Henry, která již přes 150 let čerpá z toho nejlepšího z tradiční burgundské keramiky a zdokonaluje ji za používání technologií moderní doby. Výsledkem je velmi kvalitní a pěkné nádobí na pečení, vaření a stolování, které si zamiluje mnoho zákazníků, kuchařů a konzumentů.

Každý kus je vyráběn ručně a z přírodních materiálů, a proto se dá říct že je každý autentický originál.

technologií Ceradon je zaručena odolnost nádobí proti nárazu a vůči poškrábání. Lze v něm tedy jídlo upéct, krájet, ale i servírovat. Keramická forma Cloche na pečení chleba je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Zaoblený tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že Váš chléb bude mít během pečení ideální vlhkost. Výsledkem bude křupavá kůrka na povrchu, vláčný a jemný uvnitř . Upečte si svůj domácí chléb, nebude už vám jiný chutnat.

Ve formě lze připravovat i maso nebo zeleninu. Spodní díl formy je vhodný i na pizzu. Chléb je možné ve formě i porcovat, keramika je odolná i ostří nože.

Příprava a vaření Těsto a necháme kynout přikryté při pokojové teplotě. Na přípravu je ideální bochník kolem 1,2 kg, což odpovídá asi 750 g mouky. Po prvním nakynutí těsto znovu propracujte a umístěte do pomoučené formy. Těsto necháme znovu nakynout. Vždy nechte kynout dle přesného času dle receptu. Necháte-li kynout příliš dlouho, bude těsto unavené. Těsně před pečením, proveďte rychlé, hladké řezy na povrchu pomocí nože. Tyto řezy vytvářejí slabá místa v kůře a umožňuje mu stoupat. Umístěte uzavřený chléb do předehřáté trouby - obvykle při teplotě 240 ° C. Forma je ze speciální keramiky udržující dokonalou vlhkost během vaření. Po upečení sejměte kryt formy a nechejte chleba vychladnout tak, aby byla kůra krás


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.