Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Hrnce » Srovnání cen Emile Henry Forma na pečení baget 39 x 24 cm

Hrnce

Emile Henry Forma na pečení baget 39 x 24 cm

Hodnocení: 1x
  • 4

Emile Henry forma na bagety v pepřové barvě o rozměrech 39 x 24 cm. Dlouho očekávaná novinka roku 2014! Keramická forma na bagety přesune malé pařížské pekařství přímo k Vám domů - připravte si tu pravou francouzskou bagetu přímo ve Vaší troubě. Nenapodobitelná vůně linoucí se celým domem ve spojení s lahodnou chutí ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.925
doprava zdarma

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Emile Henry Forma na pečení baget 39 x 24 cm koupíte i tady

Specifikace Emile Henry Forma na pečení baget 39 x 24 cm

Kategorie Hrnce
Výrobce Emile Henry
Nejnižší cena 1 799 Kč

Představujeme Vám keramickou formu na pečení od společnosti Emile Henry. Tato forma na pečení 3 ks pařížských baget v barvě pepřová, přesune malé pařížské pekařství přímo k vám domů - připravte si tu… ... a dál?

Produkt Emile Henry Forma na pečení baget 39 x 24 cm

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


KELA KL-10961

KELA KL-10961

od 1 249 Kč

LAMART LT1038

LAMART LT1038

od 422 Kč

FISSLER FS-1615016100

FISSLER FS-1615016100

od 2 099 Kč

Lamart LT1006

Lamart LT1006

od 657 Kč

Lamart LT1047

Lamart LT1047

od 512 Kč

Emile Henry Forma na pečení baget 39 x 24 cm - parametry

Název produktu: Emile Henry Forma na pečení baget 39 x 24 cm
Výrobce: Emile Henry
Minimální cena: 1 799 Kč
Maximální cena: 2 559 Kč
Ušetríte až: 760 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Emile Henry forma na bagety v pepřové barvě o rozměrech 39 x 24 cm. Dlouho očekávaná novinka roku 2014! Keramická forma na bagety přesune malé pařížské pekařství přímo k Vám domů - připravte si tu pravou francouzskou bagetu přímo ve Vaší troubě. Nenapodobitelná vůně linoucí se celým domem ve spojení s lahodnou chutí čerstvě upečené bagety. Krásně propečená křupavá kůrka s nadýchanou a lehkou střídkou skrytou uvnitř, která tak krásně voní. Žádné rozmražené polotovary, prostě jen autentická chuť a vůně bagety upečené z Vámi vybraných surovin tak, jak ji máte nejraději. Keramická forma se skládá ze dvou částí - keramického tácu opatřeného třemi prohlubněmi a keramického poklopu, který je opatřen otvory a širokými rukojeťmi pro snadnou manipulaci i s rozpálenou formou. Díky prohlubním se jednotlivé díly těsta na bagety nespojí dohromady, důmyslně navržený poklop s otvory zajišťuje potřebnou úroveň vlhkosti a optimální cirkulaci horkého vzduchu, aby upečené bagety byly krásně křupavé. Speciální glazura této formy zaručuje odolnost vůči odštěpení či poškrábání, proto je možné bagety ve formě rovnou i porcovat. Každý kus je unikátní - vyráběn ručně výhradně za použití přírodních materiálů té nejvyšší kvality. Glazura neobsahuje těžké kovy, jako jsou olovo či kadmium. Nádobí značky Emile Henry odolává teplotním šokům, proto můžete toto nádobí po vyjmutí z mrazáku ihned vložit do rozpálené trouby. Formu je možné mýt v myčce na nádobí.  Vlastnosti: výrobní technologie High Resistance® zaručuje, že je nádobí odolné proti nárazu a poškrábání, takže v něm můžete jídlo nejen upéci, ale i krájet a servírovat 10 let záruka na výrobní vady všechno nádobí Emile Henry je možné mýt v myčce na nádobí keramická forma na bagety (keramický tác a poklop s rozměry 39 x 24) kniha receptů (dvojjazyčné provedení - recepty ve francouzštině a angličtině) Rozměry: 39 x 24   Keramická forma na pečení baget je výsledkem několikaletého výzkumu Emile Henry. Speciální tvar ve spolupráci s inovativní keramikou z Burgundské hlíny zajistí, že vaše bagety budou mít během pečení ideální vlhkost, v čemž tkví tajemství jejich textury a chuti. Výsledkem bude křupavá kůrka na povrchu, vláčné a jemné těsto uvnitř . Upečte si své domácí bílé ale i celozrnné pečivo, nebude už vám jiné chutnat.

Příprava a vaření Těsto a necháme kynout přikryté při pokojové teplotě. Po prvním nakynutí těsto znovu propracujte a umístěte do pomoučené formy. Těsto necháme znovu nakynout. Vždy nechte kynout dle přesného času dle receptu. Necháte-li kynout příliš dlouho, bude těsto unavené. Těsně před pečením, proveďte rychlé, hladké řezy na povrchu pomocí nože. Tyto řezy vytvářejí slabá místa v kůře a umožňuje mu stoupat. Umístěte uzavřenou formu do předehřáté trouby - obvykle při teplotě 240 ° C. Forma je ze speciální keramiky udržující dokonalou vlhkost během vaření. Po upečení sejměte kryt formy a nechejte bagety vychladnout tak, aby byla kůra krásně křupavá.

Materiál: Keramika z Burgundské hlí


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.