Zwilling Prime Pánev 240 mm
Zwilling Prime Pánev 240 mm

Zwilling Prime Pánev 240 mm

       POPIS Nerezová pánev z řady Prime od výrobce Zwilling s průměrem 24 cm je vyrobena z pětivrstvého materiálu, který tvoří nerezová ocel 18/10, třívrstvé hliníkové jádro a magnetická nerezové ocel. To zajišťuje rovnoměrný a rychlý rozvod tepla až po okraj pánve, a díky tomu i energeticky úsporné smažení. Nerezová ocel je hygienická, odolná proti poškrábání a korozi, snadno se udržuje a neabsorbuje pachy ani chutě. Nerezová pánev má čistý…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Mohlo by vás také zajímat

Pánve ZWILLING Nejlevnější pánve

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Zwilling Prime Pánev 240 mm
Výrobce: ZWILLING
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

       POPIS

Nerezová pánev z řady Prime od výrobce Zwilling s průměrem 24 cm je vyrobena z pětivrstvého materiálu, který tvoří nerezová ocel 18/10, třívrstvé hliníkové jádro a magnetická nerezové ocel. To zajišťuje rovnoměrný a rychlý rozvod tepla až po okraj pánve, a díky tomu i energeticky úsporné smažení. Nerezová ocel je hygienická, odolná proti poškrábání a korozi, snadno se udržuje a neabsorbuje pachy ani chutě.

Nerezová pánev má čistý jednoduchý design a její povrch je saténově hladký, což působí luxusně. Zahnutý okraj umožňuje přesné a čisté slévání bez kapání vedle. Pánev Zwilling je vhodná na všechny typy vařičů včetně populární indukce. Navíc ji můžete použít i pro zapékání v troubě a to až do 450 °C  a můžete ji mýt v myčce na nádobí.

Rukojeť z leštěné nerezové oceli je ergonomicky tvarovaná, nezahřívá se a má na konci oko pro zavěšení na kuchyňskou lištu. Během používání pánve v troubě vždy používejte chňapky! Tato pánev je ideální na prudké smažení, což se hodí například při přípravě steaků.

SPECIFIKACE

Průměr: 24 cm

Materiál: nerezová ocel 18/10, hliníkové jádro, magnetiká nerezová ocel

Barva: stříbrná

VÝHODY A NEVÝHODY

Pánev je vyrobena z kvalitní nerezové oceli 18/10, která je odolná proti korozi a poškrábání, je hygienická, nechytá pachy ani chutě a snadno se čistí.

Saténově hladký povrch, krásný moderní design.

Zahnutý a široký okraj pro snadné slévání. 

Ergonomická rukojeť, která se nezahřívá a je opatřena okem pro zavěšení.

Hliníkové jádro a magnetická ocel pro rychlý a rovnoměrný rozvod tepla.

Úspora el. energie. 

Vhodná na všechny typy vařičů včetně indukce, do trouby i do myčky na nádobí.

Vyšší pořizovací cena.

PRAKTICKÉ RADY

Vhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku i indukci

Vhodné do trouby: Ano do 450 °C

Vhodné do myčky: Ano

ZÁKLADNÍ DRUHY STEAKŮ

T-BONE STEAK: Svůj název získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene "T", která protíná dva svaly: pravou svíčkovou a nízký roštěnec. Jedná se tedy v podstatě o dva steaky vysoké kvality v jednom. Většinou váží zhruba půl kila a chuť steaku dobře vynikne grilováním.

PORTER HOUSE STEAK: Porterhouse steak je v podstatě větší T-bone steak. Obsahuje větší podíl svíčkové než roštěnky. Oproti T-bone steaku se jedná o silnější řez masa, který je vysoký většinou v rozmezí 3 až 7 centimetrů, proto se hodí jako chod pro dvě osoby, nebo větší jedlíky.

TENDERLOIN: Menší steak z palce nebo špičky svíčkové, často označován také jako Fillet. Jde o výběrové, velmi jemné a chutné maso, čemuž také odpovídá cena. Tento kus masa je vhodný i na přípravu tatarského bifteku.

FILET MIGNON: Mignon znamená v překladu malý. Steak pochází z malého kousku masa, který byl odebrán z konce svíčkové a má velice jemnou a křehkou strukturu, lze ho krájet i vidličkou. Steak nemá výrazné hovězí aroma a podá

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.