Zwilling Prime Pánev 240 mm
Nejprodávanější pánve
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
POPIS
Nerezová pánev z řady Prime od výrobce Zwilling s průměrem 24 cm je vyrobena z pětivrstvého materiálu, který tvoří nerezová ocel 18/10, třívrstvé hliníkové jádro a magnetická nerezové ocel. To zajišťuje rovnoměrný a rychlý rozvod tepla až po okraj pánve, a díky tomu i energeticky úsporné smažení. Nerezová ocel je hygienická, odolná proti poškrábání a korozi, snadno se udržuje a neabsorbuje pachy ani chutě.
Nerezová pánev má čistý jednoduchý design a její povrch je saténově hladký, což působí luxusně. Zahnutý okraj umožňuje přesné a čisté slévání bez kapání vedle. Pánev Zwilling je vhodná na všechny typy vařičů včetně populární indukce. Navíc ji můžete použít i pro zapékání v troubě a to až do 450 °C a můžete ji mýt v myčce na nádobí.
Rukojeť z leštěné nerezové oceli je ergonomicky tvarovaná, nezahřívá se a má na konci oko pro zavěšení na kuchyňskou lištu. Během používání pánve v troubě vždy používejte chňapky! Tato pánev je ideální na prudké smažení, což se hodí například při přípravě steaků.
SPECIFIKACEPrůměr: 24 cm
Materiál: nerezová ocel 18/10, hliníkové jádro, magnetiká nerezová ocel
Barva: stříbrná
VÝHODY A NEVÝHODYPánev je vyrobena z kvalitní nerezové oceli 18/10, která je odolná proti korozi a poškrábání, je hygienická, nechytá pachy ani chutě a snadno se čistí.
Saténově hladký povrch, krásný moderní design.
Zahnutý a široký okraj pro snadné slévání.
Ergonomická rukojeť, která se nezahřívá a je opatřena okem pro zavěšení.
Hliníkové jádro a magnetická ocel pro rychlý a rovnoměrný rozvod tepla.
Úspora el. energie.
Vhodná na všechny typy vařičů včetně indukce, do trouby i do myčky na nádobí.
Vyšší pořizovací cena.
PRAKTICKÉ RADYVhodné na sporák: plynový, elektrický, sklokeramickou desku i indukci
Vhodné do trouby: Ano do 450 °C
Vhodné do myčky: Ano
ZÁKLADNÍ DRUHY STEAKŮT-BONE STEAK: Svůj název získal podle hřbetní kosti ve tvaru písmene "T", která protíná dva svaly: pravou svíčkovou a nízký roštěnec. Jedná se tedy v podstatě o dva steaky vysoké kvality v jednom. Většinou váží zhruba půl kila a chuť steaku dobře vynikne grilováním.
PORTER HOUSE STEAK: Porterhouse steak je v podstatě větší T-bone steak. Obsahuje větší podíl svíčkové než roštěnky. Oproti T-bone steaku se jedná o silnější řez masa, který je vysoký většinou v rozmezí 3 až 7 centimetrů, proto se hodí jako chod pro dvě osoby, nebo větší jedlíky.
TENDERLOIN: Menší steak z palce nebo špičky svíčkové, často označován také jako Fillet. Jde o výběrové, velmi jemné a chutné maso, čemuž také odpovídá cena. Tento kus masa je vhodný i na přípravu tatarského bifteku.
FILET MIGNON: Mignon znamená v překladu malý. Steak pochází z malého kousku masa, který byl odebrán z konce svíčkové a má velice jemnou a křehkou strukturu, lze ho krájet i vidličkou. Steak nemá výrazné hovězí aroma a podá