Zpracování masa pro 3.roč. SOU
Zpracování masa pro 3.roč. SOU - kolektiv autorů. Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny. Zpracování masa pro 3.roč. SOU - kolektiv autorů od nakladatelství Valenta Richard v kategorii | | | Gastronomie za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz
Publikace: Zpracování masa pro 3.r.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.
Nejprodávanější učebnice/Odborná literatura
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Název produktu:
Zpracování masa pro 3.roč. SOU
Průměrné hodnocení uživatelů:
0,00 bodů z 5
Hodnocení:
Popis produktu
Zpracování masa pro 3.roč. SOU - kolektiv autorů. Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny. Zpracování masa pro 3.roč. SOU - kolektiv autorů od nakladatelství Valenta Richard v kategorii | | | Gastronomie za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Publikace: Zpracování masa pro 3.r. SOU - Kolda;Zelinka;Kubíček. Publikace: Zpracování masa pro 3.r. SOU - Kolda;Zelinka;Kubíček.
Recenze
Nejoblíbenější výrobci
- Učebnice/Odborná literatura Oxford University Press
- Učebnice/Odborná literatura Wolters Kluwer
- Učebnice/Odborná literatura Grada
- Učebnice/Odborná literatura Klett
- Učebnice/Odborná literatura Fraus
- Učebnice/Odborná literatura STU
- Učebnice/Odborná literatura Lingea
- Učebnice/Odborná literatura Ikar
- Učebnice/Odborná literatura Penguin
- Učebnice/Odborná literatura ACADEMIA
- Učebnice/Odborná literatura Fontána
- Učebnice/Odborná literatura CPress
- Učebnice/Odborná literatura TRITON
- Učebnice/Odborná literatura INFOA