Zpracování masa pro 3.roč. SOU
Zpracování masa pro 3.roč. SOU

Zpracování masa pro 3.roč. SOU

Zpracování masa pro 3.roč. SOU - kolektiv autorů. Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny. Zpracování masa pro 3.roč. SOU - kolektiv autorů od nakladatelství Valenta Richard v kategorii | | | Gastronomie za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Publikace: Zpracování masa pro 3.r.…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Zpracování masa pro 3.roč. SOU
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Zpracování masa pro 3.roč. SOU - kolektiv autorů. Hlavní část učebnice je věnována technologiím zpracování masa v masném průmyslu, včetně výroby konzerv, polotovarů a zpracování tuků. Samostatné kapitoly pak pojednávají o zpracování drůbeže ryb a zvěřiny. Zpracování masa pro 3.roč. SOU - kolektiv autorů od nakladatelství Valenta Richard v kategorii | | | Gastronomie za skvělé ceny na e-shopu Knihydobrovsky.cz Publikace: Zpracování masa pro 3.r. SOU - Kolda;Zelinka;Kubíček. Publikace: Zpracování masa pro 3.r. SOU - Kolda;Zelinka;Kubíček.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.