Yara Hackstein, Kimpel Roger: Grilování - Základy správného grilování - 4. vydání
Yara Hackstein, Kimpel Roger: Grilování - Základy správného grilování - 4. vydání

Yara Hackstein, Kimpel Roger: Grilování - Základy správného grilování - 4. vydání

Publikace: Grilování /Rebo/ - Nejlepší recepty z celého světa - Kimpel Roger;Hackstein Yara. Tato kniha představuje světové "grilovací velmoci", a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie. Dozví se mnohé o druzích grilů, zásadách správné přípravy pokrmů a získá řadu tipů pro…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Yara Hackstein, Kimpel Roger: Grilování - Základy správného grilování - 4. vydání
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Publikace: Grilování /Rebo/ - Nejlepší recepty z celého světa - Kimpel Roger;Hackstein Yara. Tato kniha představuje světové "grilovací velmoci", a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie. Dozví se mnohé o druzích grilů, zásadách správné přípravy pokrmů a získá řadu tipů pro zdravé grilování. Prodejní benefity: přehledné grafické uspořádání lexikonu včetně záhlaví pro lepší orientaci v knize přehled druhů grilů a příslušenství, grilovaných pokrmů, omáček a marinád, zásady pro bezpečné a zdravé grilování systematické uspořádání receptů dle regionů, odkud pocházejí jednoduché symboly pro rychlou informaci u jednotlivých receptů (obtížnost přípravy, náklady, energetická hodnota) množství barevných fotografií věcný rejstřík a rejstřík receptů na konci knihy Publikace: Grilování /Rebo/ - Nejlepší recepty z celého světa - Kimpel Roger;Hackstein Yara.

Tato kniha představuje světové „grilovací velmoci“, a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie. Dozví se mnohé o druzích grilů, zásadách správné přípravy pokrmů a získá řadu tipů pro zdravé grilování.

Kniha dříve vyšla také pod názvem Lexikon grilování.

Autor: Yara Hackstein; Roger KimpelVazba: Brožovaná bez přebalu leskláISBN: 978-80-255-0630-1Počet stran: 304Rozměry: 170,0 x 148,0 x 20,0

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.