XAVAX Mechanický teploměr pro potraviny
XAVAX Mechanický teploměr pro potraviny

XAVAX Mechanický teploměr pro potraviny

od 259 Kč
Xavax Mechanický teploměr pro potraviny   Mechanický teploměr pro potraviny vám změří nejen vnitřní teplotu pokrmů, ale zároveň změří aktuální teplotu v pečící troubě. Teploměr je totiž vybaven 2 stupnicemi, černá měří teplotu potravin a červená zároveň měří teplotu trouby. Nenarušuje stálost potravin a je ideální pro ryby drůbež a maso. Rozsah měření trouby je od 50 - 250°C, rozsah měření vnitřní teploty potraviny je od 30 - 100°C. Je vyroben z…
Nipponcec.cz
Za dopravu 89 Kč Skladem
333 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: XAVAX Mechanický teploměr pro potraviny
Výrobce: XAVAX
Minimální cena: 259 Kč
Maximální cena: 333 Kč
Ušetříte až: 74 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Xavax Mechanický teploměr pro potraviny   Mechanický teploměr pro potraviny vám změří nejen vnitřní teplotu pokrmů, ale zároveň změří aktuální teplotu v pečící troubě. Teploměr je totiž vybaven 2 stupnicemi, černá měří teplotu potravin a červená zároveň měří teplotu trouby. Nenarušuje stálost potravin a je ideální pro ryby drůbež a maso. Rozsah měření trouby je od 50 - 250°C, rozsah měření vnitřní teploty potraviny je od 30 - 100°C. Je vyroben z velmi kvalitní oceli a výhodou je, že vůbec není nutné potraviny krájet nebo řezat, stačí zapíchnout do upravované potraviny.   teploměr 2 v 1 účel 1: měření teploty v trouběúčel 2: pečenípro současné měření teploty pokrmů a teploty v trouběukazatel 1 měří aktuální teplotu v pečící trouběukazatel 2 měří vnitřní teplotu pokrmůbez nutnosti řezání nebo krájenípro přesné (englisch, medium, well done) pečení, kynutí, smaženíideální pro ryby, drůbež, masonenarušuje stálost potravinrozsah měření teploty trouby: 50 - 250 st Celsiarozsah měření vnitřní teploty potravin: 30 - 100 st Celsiaprůměr: 73 mmmateriál: nerez matná ocel (18/0)zobrazení: analogové Je libo rare, medium nebo well done? Pro úspěšnou přípravu pokrmů je nutné mít přehled o teplotě vařených ingrediencí. Dvakrát tolik to platí pro grilování masa. Někdo má rád steak well done, někdo medium a někdo rare (též zvaný jako krvavý steak). Mezi těmito druhy steaků je velmi tenká hranice a snadno se z well done může při nesprávném odhadu teploty stát rare steak. A přitom pro správné propečení stačí znát správné teploty. Pro rare steak musí být teplota uprostřed masa rovna 52°C, pro medium 58 - 60°C a pro well done 71°C.  - teploměr 2 v 1 pro současné měření teploty pokrmů a teploty v troubě - ukazatel 1 měří aktuální teplotu v pečící troubě - ukazatel 2 měří vnitřní teplotu pokrmů (bez nutnosti řezání nebo krájení) - pro přesné (englisch, medium, well done) pečení, kynutí, smažení - ideální pro ryby, drůbež, maso - nenarušuje stálost potravin - rozsah měření vně: 50- 250 st Celsia - rozsah měření masa/ pečiva: 30-…

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.