Wüsthof Sada Yanagiba Classic 9753
Wüsthof Sada Yanagiba Classic 9753

Wüsthof Sada Yanagiba Classic 9753

Japonský nůž Yanagiba Wüsthof Classic s bambusovým pouzdrem s délkou čepele 23 cm. Yanagiba má dlouhou úzkou čepel broušenou jen z jedné strany. S pomoci speciální techniky, kdy je řez prováděn je možné krájet a zároveň oddělovat i velmi tenké plátky. Díky své délce a možnosti oddělení suroviny jedním hladkým řezem zachovává tvar potravin. Nůž je vhodný na krájení sushi, sashimi, velkých kusů masa či ryb. Poslouží také při krájení zeleniny na…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Wüsthof Sada Yanagiba Classic 9753
Výrobce: Wüsthof
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Japonský nůž Yanagiba Wüsthof Classic s bambusovým pouzdrem s délkou čepele 23 cm. Yanagiba má dlouhou úzkou čepel broušenou jen z jedné strany. S pomoci speciální techniky, kdy je řez prováděn je možné krájet a zároveň oddělovat i velmi tenké plátky. Díky své délce a možnosti oddělení suroviny jedním hladkým řezem zachovává tvar potravin. Nůž je vhodný na krájení sushi, sashimi, velkých kusů masa či ryb. Poslouží také při krájení zeleniny na tenké plátky. Yanagiba je z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli s tvrdostí 58 HRC. Nože jsou vyrobené v Německu v Solingenu a jsou oblíbené pro svoji nekompromisní funkčnost stejně jako elegantní design. Nože mají ergonomickou rukojeť odolnou proti nárazu pro bezpečné a pohodlné držení. Skládají se z černého syntetického materiálu se třemi nýty. Ostrost nožů Wüsthof díky vlastní precizní technologii WÜSTHOF PEtec je již legendární. Kované nože ostřené touto moderní laserovou robotickou technologií jsou schopny předvést skvělý řezný výkon po celé délce čepele. Ostrost je dlouho trvající a lehko obnovitelná. Firma Wüsthof Dreizackwerk Solingen poskytuje na své výrobky doživotní záruku.

Na co použít nůž Yanagiba Wüsthof Classic?

Nový typ ostří řady Classic je vhodný na krájení jemných plátků sushi a sashimi. Za pomocí speciální řezací technice (řez je téměř vodorovný ke krájecí desce) mohou být nakrájeny ultra-tenké plátky. Nůž se používá především na pohyb pouze v jednom směru, čímž vytváří zcela čistý řez.

Vlastnosti nožů:
  • kované nože řady Wüsthof Classic
  • klasická ergonomická rukojeť pro bezpečné a pohodlné držení nože s trojitým nýtováním
  • profesionální kované nože jsou vyrobeny z jednoho kusu kvalitní oceli
  • vysoce kvalitní ocel s tvrdostí 58 HRC
  • rukojeť je nárazuvzdorná a je ze speciálního černého syntetického materiálu
  • optimálně vyvážené nože předcházejí únavě při dlouhodobé práci
  • značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce, město zhotovení, rozměr a řada nože
  • kvůli šetrnosti doporučujeme ruční mytí. Nůž lze i umývat v myčce (během mytí musí být umístěn tak, aby nenarážel do jiných nožů nebo příborů)
Proč si koupit kovaný nůž Wüsthof?

Kovaný nůž má minimálně o 50% lepší řezné vlastnosti než nekovaný nůž. Kovaný nůž firmy Wüsthof svými parametry uspokojí každého uživatele. Výjimečná kvalita použitého materiálu a celková konstrukce nože výrazně převyšuje ostatní výrobky uvedené na trhu. K výrobě je použita chrom molybdenová ocel (X 50 Cr Mo 15), která spojuje požadované vlastnosti nože, jako jsou odolnost proti agresivním potravinám, ostrost nože a její udržení. Nože jsou vykovány z jediného kusu této kvalitní oceli.

Parametry nože:
  • délka čepele: 23 cm
  • tvrdost čepele: 58 HRC
  • materiál: chrom molybdenová ocel (X 50 Cr Mo 15)
Výhody a nevýhody nožů Wüsthof:

Nárazuvzdorná rukojeť Doživotní záruka Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Klasický vzhled se třemi nýty,

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.