Wüsthof Sada nůžů Classic Ikon 9276
Nejprodávanější kuchyňské nože
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Ideální startovací sada pro hobby kuchaře. Dvoudílná sada kuchařských nožů Wüsthof Classic Ikon obsahuje japonský nůž Santoku 17 cm a nůž na zeleninu 8 cm. Kované z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli s tvrdostí 58 HRC. Nože jsou vyrobené v Německu v Solingenu a jsou oblíbené pro svoji nekompromisní funkčnost stejně jako elegantní design. Nože mají ergonomickou rukojeť odolnou proti nárazu pro bezpečné a pohodlné držení. Skládají se z černého syntetického materiálu se třemi nýty. Ostrost nožů Wüsthof díky vlastní precizní technologii WÜSTHOF PEtec je již legendární. Kované nože ostřené touto moderní laserovou robotickou technologií jsou schopny předvést skvělý řezný výkon po celé délce čepele. Ostrost je dlouho trvající a lehko obnovitelná. Firma Wüsthof Dreizackwerk Solingen poskytuje na své výrobky doživotní záruku.
K čemu slouží sada kuchařských nožů Classic Ikon?Japonský nůž Santoku 17 cm je vhodný pro krájení, sekání bylin a zeleniny. Dále také ideální pro řezání masa, zelí a ovoce. Nůž na zeleninu 8 cm je vhodný pro rozmělnění šalotky, cibule, bylinek, čištění a krájení zeleniny.
Sada obsahuje:- 1x 4176 Japonský nůž Santoku Classic Ikon - délka čepele 17 cm
- nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože
- ideální pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně
- dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože
- 1x 4006 Nůž na zeleninu Classic Ikon - délka čepele 8 cm
- rovné ostří
- přesná kontrola při dekorování, loupání, nasekávání i kostkování potravin
- kované nože řady Wüsthof Classic Ikon
- 3 kvalitní nýty pro pevné spojení nože jako celku
- profesionální kované nože z jednoho kusu kvalitní chrom-molybden-vanadiové oceli
- chrom-molybden-vanadiová ocel s tvrdostí 58 HRC
- ergonomické střenky ze syntetického materiálu
- značka kvality na každé čepeli - logo trojzubce, město zhotovení, rozměr a řada nože
- celokovové jádro rukojeti
- vyjímečně dlouhá životnost ostří, optimální ostří po celé délce čepele
- kvůli šetrnosti doporučujeme ruční mytí. Nože lze i umývat v myčce (během mytí musí být umístěn tak, aby nenarážel do jiných nožů nebo příborů)
Kovaný nůž má minimálně o 50% lepší řezné vlastnosti než nekovaný nůž. Kovaný nůž firmy Wüsthof svými parametry uspokojí každého uživatele. Výjimečná kvalita použitého materiálu a celková konstrukce nože výrazně převyšuje ostatní výrobky uvedené na trhu. K výrobě je použita chrom molybdenová ocel (X 50 Cr Mo 15), která spojuje požadované vlastnosti nože, jako jsou odolnost proti agresivním potravinám, ostrost nože a její udržení. Nože jsou vykovány z jediného kusu této kvalitní oceli.
Parametry nožů:- délka čepele: 17 cm a 8 cm
- tvrdost čepele: 58 HRC
- materiál:
Recenze
Nejoblíbenější výrobci
- Kuchyňské nože TESCOMA
- Kuchyňské nože Wüsthof
- Kuchyňské nože KDS
- Kuchyňské nože Berlinger Haus
- Kuchyňské nože Fiskars
- Kuchyňské nože ZWILLING
- Kuchyňské nože CS Solingen
- Kuchyňské nože Güde Solingen
- Kuchyňské nože Banquet
- Kuchyňské nože VICTORINOX SWISS ARMY
- Kuchyňské nože WMF
- Kuchyňské nože ORION
- Kuchyňské nože Lamart
- Kuchyňské nože Opinel