Whirlpool AWE 50510

Hodnocení: 46x
  • 3.84783

Praní špinavého prádla je nezbytností v každé domácnosti. Aby se pro vás z praní nestala noční můra, je třeba mít po ruce kvalitní pračku, která si poradí s každou výzvou. Whirlpool AWE 50510 je pračka, která se nezalekne žádné nečistoty. Ať už jde o flek od vína nebo pobryndané tričko, Whirlpool AWE 50510 si skrze jeden ze svých 18 programů bude vědět rady se vším. Navíc spadá do energetické kategorie A++, takže se stane dobrým přítelem vaší peněženky! ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Recenze Whirlpool AWE 50510

Zoltán Bottka, 9. ledna 2016


PRO:   Dobrý návod na jednotlivé kategorie praní
  Jednoduché ovládání
  Levné a vyhovuje pro běžnou rodinu
  Zatím O.K.-uvidíme později
PROTI:   Předpokládal jsem menší hlučnost,ale za tu cenu je to zcela v normě.Popisovaný tlumič klepání přístroje při odstředění - vím,že cena je perfektní,ale pak inzerujte tuto skutečnost přesněji
  Inzerované lehké otvírání - stejná značka,vyrobena před 20 lety - tu jsem otvíral skutečně bez násilí (?!)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

kacer 67, 23. prosince 2015


PRO:   vše je OK:
PROTI:   zatím nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Relo, 13. prosince 2015


PRO:   Jednoduchost ovladani
  Hezky a dobre pere
  Vynikajici pomer cena/vykon
PROTI:   V zasobniku na praci prasek a avivaz zustava po prani voda, ale na to uz upozornovalo vice lidi.

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Heřmaničáci, 14. září 2015


PRO:   zatím spokojení

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

leni.leni, 9. července 2015


PROTI:   zatím není co vytknout

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

SCAMP, 16. června 2015


PRO:   Jednoduché ovládání.
PROTI:   Po otevření víka jakýsi zbytek vody vyteče do bubnu.á

Hodnocení:
  • 4
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

D. Šilhánová, 14. června 2015


PROTI:   U pračky je velmi krátká šňůra, museli jsme použít prodlužovačku, i když se to nedoporučuje. Každý nemá v koupelně zásuvku hned nad pračkou. Když pračka dopere a otevřeme ji, je tak zbytková voda v nádržkách a ta vyteče na prádlo do bubnu. Jinak jsme spokojeni, Šilhánová

Hodnocení:
  • 3
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lada, 30. května 2015


PRO:   Výborná komunikace s posádkou doprava a instalace, předvedení provozu. Doplnění smlouvy o další podmínky. Příští nákup jedině Datart.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 4.60371
doprava zdarma

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Whirlpool AWE 50510

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.