(various): Culina Europa
(various): Culina Europa

(various): Culina Europa

Passionate gourmets - and those who aspire to join their ranks - will find everything they could possibly need to create exquisite menus in Culina Europe. It includes an outstanding selection of cold and warm appetizers; main dishes prepared with fish and seafood, meat, game, and poultry variations; as well as sophisticated desserts and pastry specialties. These culinary creations drawn from Austria, Italy, Spain, Portugal, Greece, France, the…
Produkt již neprodává žádný obchod na Srovnáme.cz, ale máme pro vás podobné.

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: (various): Culina Europa
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Passionate gourmets - and those who aspire to join their ranks - will find everything they could possibly need to create exquisite menus in Culina Europe. It includes an outstanding selection of cold and warm appetizers; main dishes prepared with fish and seafood, meat, game, and poultry variations; as well as sophisticated desserts and pastry specialties. These culinary creations drawn from Austria, Italy, Spain, Portugal, Greece, France, the Benelux countries, Switzerland, Great Britain, Scandinavia, and Germany offer something for every taste and any occasion. Detailed instructions and sequential pictures of each step, accompanied by background information about each recipe, its ingredients, and preparation, will soon lead you to become a master chef in your own right. More than 100 European master chefs and pastry chefs have contributed to this volume with their creations. Andre Jaeger, Alfonso laccarino, Michel Bourdin, Dieter Kaufmann, and Lea Linster, among others, are responsible for the appetizers and main courses. The dessert and pastries originated with Maurice Bernachon, Flavio Perbel.. Vášniví gurmáni - a ti, kteří usilují o vstup do jejich řad - v této knize najdou vše, co budou potřebovat k vytvoření dokonalého menu. To zahrnuje výběr vynikajících studených a teplých předkrmů, hlavní jídla připravená z ryb a mořských plodů, masa, zvěřiny, drůbeže a jejich variace, stejně jako sofistikované dezerty a moučníky. Tyto kulinářské výtvory pocházejí z Rakouska, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Francie, zemí Beneluxu, Švýcarska, Velké Británie, Skandinávie a Německa a nabízejí něco pro každý vkus a každou příležitost. Každý recept obsahuje kromě složek také podrobný návod a fotografie každého kroku, takže knihu může používat i úplný začátečník. Více než 100 evropských šéfkuchařů a cukrářů přispělo k této knize svými výtvory. André Jaeger, Alfonso Iaccarino, Michel Bourdin, Dieter Kaufmann, Léa Linster a další dodali předkrmy a hlavní jídla. Dezerty a pečivo doplnili Maurice Bernachon, Flavio Perbellini, Francisco Torreblanca a jejich kolegové.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.