Srovnání cen » Domácnost a kancelář » Kuchyňské náčiní » Pánve » Srovnání cen Vaello Campos Paella pánev 42 cm

Pánve

Vaello Campos Paella pánev 42 cm

Hodnocení: 1x
  • 4

Ocelová leštěná pánev pro 10 porcí. Vhodná pro vaření na plynovém hořáku či otevřeném ohni.     Návod na údržbu pánví Před prvním použitím Opatrně odstraňte štítek z pánve, naplňte pánev vodou a ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Specifikace Vaello Campos Paella pánev 42 cm

Kategorie Pánve
Výrobce Vaello Campos
Nejnižší cena 292 Kč

Ocelová leštěná pánev pro 10 porcí. Vhodná pro vaření na plynovém hořáku či otevřeném ohni.     Návod na údržbu pánví Před prvním použitím Opatrně odstraňte štítek z pánve, naplňte pánev vodou a nechte uvést do varu. Použijte ochranné rukavice a vodu vylijte. Následně pro umytí pánve použijte houbičku na nádobí a běžný mycí prostředek (bez pevných částic, aby nedošlo k poškrábání). Po » ... a dál?

Produkt Vaello Campos Paella pánev 42 cm

Pro jedno kvítí slunce nesvítí. Vždycky máte na vybranou


Remoska R 22F

Remoska R 22F

od 2 959 Kč

Guzzanti GZ 610

Guzzanti GZ 610

od 939 Kč

REMOSKA R 21F ORIGINAL

REMOSKA R 21F ORIGINAL

od 2 594 Kč

Novinky z okolí


Vaello Campos Paella pánev 42 cm - parametry

Název produktu: Vaello Campos Paella pánev 42 cm
Výrobce: Vaello Campos
Minimální cena: 292 Kč
Maximální cena: 293 Kč
Ušetríte až: 1 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Ocelová leštěná pánev pro 10 porcí. Vhodná pro vaření na plynovém hořáku či otevřeném ohni.     Návod na údržbu pánví Před prvním použitím Opatrně odstraňte štítek z pánve, naplňte pánev vodou a nechte uvést do varu. Použijte ochranné rukavice a vodu vylijte. Následně pro umytí pánve použijte houbičku na nádobí a běžný mycí prostředek (bez pevných částic, aby nedošlo k poškrábání). Po umytí pánev osušte např. ubrouskem. Pokud nebudete pánev používat ihned, doporučujeme potřít pánev tenkou vrstvou rostlinného oleje (platí převážně pro ocelové pánve leštěné).   Po použití Pánev nemá nepřilnavý povrch, tudíž může dojít k připečení. Nepoužívejte pro odstranění nečistot agresivní mycí prostředky nebo drátěnku. Nechte pánev cca hodinu odmočit ve vodě a následně ji umyjte houbičkou na nádobí a běžným mycím prostředkem. Po umytí nenechte pánev samovolně uschnout (platí převážně pro ocelové pánve leštěné), vždy pánev osušte např. ubrouskem a následně potřete tenkou vrstvou rostlinného oleje. Pokud vlastníte více pánví, je vhodné mezi pánve při uskladnění vložit ubrousek. V případě, že dojde ke korozi, není důvod k panice. Rez mj. není v malém množství škodlivá. Rez odstraňte kartáčkem a znovu potřete pánev rostlinným olejem. Paella pánev tradiční VACA 42 cm vnější horní průměr 42 cm vnější průměr dna 36 cm výška bez madel 4 cm Pánev tzv. paellera je kulatá nízká nádoba s madly, která se původně používá pro vaření španělského pokrmu paella. Paella je v podstatě rizoto s masem či mořskými plody a zeleninou, kořeněné mj. šafránem (v obchodech s kořením lze běžně zakoupit paella koření, které šafrán a ostatní ingredience nahradí). Původní originální paella se připravuje výhradně na pomerančovém dřevě (v našich podmínkách lze samozřejmě nahradit jakýmkoli jiným dřevem nebo pohodlně připravit paellu na paella plynovém hořáku). Pánev je vyrobena z leštěné oceli bez povrchové úpravy a je vhodná pro vaření na "plynu" nebo otevřeném ohni. Dno pánve je speciálně raženo tak aby se zamezilo jakékoli deformaci způsobené teplem. Jedná se o pravidelné malé prohlubně, které dnes vyrazí lis, nicméně ještě v předválečných dobách bylo toto ražení prováděno ručně. Paellery dodávané naší společností jsou vyráběny ve Španělsku n


Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.