Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Knihy naučná literatura

Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Hodnocení: 1x
  • 4

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 0

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) koupíte i tady

Specifikace Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 175 Kč

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat » ... a dál?

Produkt Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - parametry

Název produktu: Václav Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 175 Kč
Maximální cena: 249 Kč
Ušetríte až: 74 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 4 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 4
Podrobný popis:

Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o

tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař

Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou

kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního

seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině.

Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a

jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před

vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše

zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si

návštěvu řeznictví i vaření užijete! Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.

Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Všechno co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.