Jak nakupovat a zpracovávat maso
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Frič Václav
Jak nakupovat a zpracovávat maso - BURDA Media 2000
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Jak nakupovat a zpracovávat maso: rozšířené vydání
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Jak nakupovat a zpracovávat maso - BURDA Media 2000
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Frič Václav
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič. Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete! Publikace: Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) - Václav Frič.
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.
Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!
Všechno co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče