Tefal KI410D30 Thermovision Inox cena od 0 Kč

Tefal KI410D30 Thermovision Inox

Hodnocení: 3x
  • 5

4 přednastavené teploty pro všechny druhy nápojů osvětlení varu dle teploty 2000-2400 W objem 1,5 l automatická funkce Keep warm vyjímatelný filtr sklápěcí uzamykatelné ...a dál?

Recenze Tefal KI410D30 Thermovision Inox

Zuzkana, 20. srpna 2015


PROTI:   Po necelém roce užívací přestala vypínat, reklamace

Hodnocení:
  • 1
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Neznámý, 4. srpna 2015



Mám již druhou, vynikající ,perfektní, rychle se v barvě teploty vody člověk fajnšmekr při vyrábění čaje orientuje.
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Kamil Svoboda, 16. ledna 2015


PRO:   Vše ok.Doporučuji.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

JAROMÍRA ŽELECHOVSKÁ, 13. prosince 2014


PRO:   Varná konvice je super.Možnost nastavení teploty. Hezký design,barevné odlišení teploty vody. Všem doporučuji hlavně těm,kdo mají rádi barevné efekty. Ve tmě je to pěkná podívaná,jak konvice mění barvy.
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jarmila, 1. srpna 2014


PRO:   Vzhledem, výkonností
PROTI:   Chybí návod ovládání.

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

zikon, 27. června 2014


PRO:   dobrý tvar, rychlý var
PROTI:   tlačítko zapínání je na špatném místě, kde se konvice drží a při vracení na stojan se lehce zapne prázdná k vaření.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Michal, 19. června 2014


PRO:   Tichý, rychlá, možnost nastavit teplotu vody.
PROTI:   Při manipulaci se člověk při neopatrném uchopení může popálil o horké kovové tělo. Pokud necháte vodu v konvici, tak i po půl roce používání voda během několika minut začne strašně zapáchat po plastu. To mě dost nemile překvapilo, protože stará konvice byla celoplastová neznačková a tímto problémem netrpěla. U této konvice je jen malý plastový pásek pro měrku a "ochutí" za chvíli celou náplň. Na reklamaci to není, protože výrobce v návodu píše, že nemáte vodu v konvici nechávat...

Hodnocení:
  • 3
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Vašek, 13. dubna 2014


PRO:   Tefal konvice je ovládaná elektronikou a lze nastavit různé teploty vody. To oceňuji zvláště ráno při ohřívání vody. Na čaj volím nižší teplotu (85°C), na kávu 100°C. Doba ohřevu se v prvém případě znatelně zkrátí a čaj je jak mám být. Vzhledem k příkonu konvice je i tak doba ohřevu výrazně kratší než měly jiné konvice mnou používané. Tepelná setrvačnost konvice je také dobrá, po vypnutí se musí jen chvilku počkat, než se vylije všechna voda (při ohřevu na 100°C). Při ohřevu na 80°C se nemusí čekat vůbec a rovnou lze vylít celý obsah konvice.
PROTI:   Nevyhovuje mi stále ještě zápach konvice od umělé hmoty, použité na vodoznak (koupena před půl rokem). Ten bych určitě neosazoval a jako náhradu bych vyrazil čísla pro objem vody zevnitř do nádoby.

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

airie, 5. dubna 2014


PRO:   Příjemné ovládání, skvělý termostat a možnost kombinování teplot. Tedy například si nechám vodu uvařit a pak si ji nechám udržovat na danou teplotu. Skvělá na přípravu zelených čajů. Konvice vypadá opravdu hitech - změnu barev při vaření dcera miluje. Dobrý je i teploměr, kdy člověk vidí aktuální teplotu. Dobrý vzhled.
PROTI:   Poprvé co mám nerezovou konvici, což sice vypadá dobře, ale po uvaření vody je povrch strašně horký (nesrovnatelně oproti plastové). Plus je samozřejmě vidět každé hmátnutí na nerez. Subjektivně mi vadí, že konvice má zvukový signál - pípá při každém úkonu včetně nasazení na podstavec. Naštěstí zvuk není moc hlasitý. Ocenil bych kdyby šla zvuková signalizace vypnout. Teploměr není moc přesný.

Hodnocení:
  • 4
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

snejdy, 6. února 2014


PRO:   nastavitelná teplota
  displej ukazující teplotu
  rychlost varu
  podsvícení měnící se dle teploty
PROTI:   mohl by se rychleji vypínat displej ve stavu nečinnosti

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Markéta Veselá, 4. února 2014


PRO:   pěkný design
  voda se vaří celkem rychle
  volitelnost teploty
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Tefal KI410D30 Thermovision Inox

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.