Srovnání cen » Knihy, filmy, hudba » Knihy » Knihy naučná literatura » Srovnání cen Tatjana Wehmeyer: Lexikon - Šunka, salámy a spol.

Knihy naučná literatura

Tatjana Wehmeyer: Lexikon - Šunka, salámy a spol.

Hodnocení: 1x
  • 3.5

Masné výrobky patří odjakživa mezi nejoblíbenější pokrmy. Tento lexikon dává nahlédnout do světa těch nejvybranějších gurmánských chutí. Poté, co čtenáře seznámí s historií uzenin a vysvětlí základní pojmy z oboru, představuje jednotlivé druhy masných výrobků, jako je šunka, salámy, paštiky a játrové výrobky, ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 5
skladem

Jaké má kniha
Lexikon - Šunka, salámy..
hodnocení na ČBDB?

Filtrovat: i

Za tyto obchody dáme ruku do ohně

Více možností? Tatjana Wehmeyer: Lexikon - Šunka, salámy a spol. koupíte i tady

Specifikace Tatjana Wehmeyer: Lexikon - Šunka, salámy a spol.

Kategorie Knihy naučná literatura
Nejnižší cena 7 Kč

Vše o voňavém světě výrobků z masa, historie masných výrobků, dobroty s uzeninami. Druhy šunky, fermentovaných salámů, měkkých salámů, pečení, paštik a játrových výrobků a také tlačenky, huspeniny ... a dál?

Produkt Tatjana Wehmeyer: Lexikon - Šunka, salámy a spol.

Tatjana Wehmeyer: Lexikon - Šunka, salámy a spol. - parametry

Název produktu: Tatjana Wehmeyer: Lexikon - Šunka, salámy a spol.
Výrobce: NEUVEDEN
Minimální cena: 7 Kč
Maximální cena: 39 Kč
Ušetríte až: 32 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 3.5 bodů z 5
Počet hodnocení: 1 x
Hodnocení:
  • 3.5
Podrobný popis:

Masné výrobky patří odjakživa mezi nejoblíbenější pokrmy. Tento lexikon dává nahlédnout do světa těch nejvybranějších gurmánských chutí. Poté, co čtenáře seznámí s historií uzenin a vysvětlí základní pojmy z oboru, představuje jednotlivé druhy masných výrobků, jako je šunka, salámy, paštiky a játrové výrobky, tlačenky, aspiky, pečeně nebo párky. Následuje několik receptů. systematické uspořádání kapitol

přehledná záhlaví pro lepší orientaci v knize

slovníček nejdůležitějších termínů

zajímavosti zvýrazněné v rámečcích

množství barevných fotografií

přehledné recepty

věcný rejstřík a rejstřík receptů

Výrobce: Rebo | Vázaná | Parametr 3: 155 × 175 mm, 618 g | Počet stran: 294 Vše o voňavém světě výrobků z masa,

historie masných výrobků,

dobroty s uzeninami. Druhy šunky, fermentovaných salámů, měkkých salámů, pečení, paštik a játrových výrobků a také tlačenky, huspeniny a aspiky,

termíny z masné výroby,

recepty.

Podtitul: Uzeniny, delikatesy z masa, receptyAutor: Tatjana WehmeyerEdice: LexikonRok vydání­: 2008Vazba: Polstrovaná LUXISBN: 80-7234-782-9Počet stran: 302Rozměry: 175,0 x 150,0 x 25,0


Nejoblíbenější knihy:

Obsah stránek www.srovname.cz je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření nebo další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho částí veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu autorů těchto stránek v rozporu s právním řádem České republiky.
Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací zde.