Tajemství Východu
Tajemství Východu: aneb To nejlepší z asijské kuchyně
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit) - neuveden
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Tajemství Východu: aneb To nejlepší z asijské kuchyně
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Tajemství Východu
Tajemství východu - kuchařka z edice Apetit na cestách - Asie - BURDA Media 2000
Tajemství Východu
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Tajemství Východu
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit)
Tajemství Východu
Tajemství Východu
Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit) - neuveden
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit). Časopis Apetit loni uvedl na trh novou edici kuchařek zaměřenou na mezinárodní kuchyně. Po kuchařce věnované italské a francouzskou kuchyni přichází s knihou věnovanou kuchyni asijské. Těšte se na ohňostroj chutí, barev a vůní!"Koukali jsme pod hbité prsty mistrů suši a přes rameno kuchařům těch nejlepších vietnamských bister. Sháněli jsme exotické ovoce a roztodivné bylinky, sami si míchali kari pastu, nakládali kimči, balili jarní závitky a ani na okamžik jsme neodložili hůlky…," říká šéfredaktorka Apetitu Marie Holobrádková. "Výsledkem našeho snažení jsou ty nejúžasnější originální recepty, které nabízejí země jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu," dodává.Kniha je rozdělena do sedmi kapitol. Každá kapitola je uvedena servisní dvoustránkou, kde se dozvíte, jak a kde nakupovat a použít exotické suroviny (od bylinek až po nejrůznější ochucovadla).Kapitoly: - Chuť pravé Asie (ty nejlepší autentické recepty: vietnamská polévka pho, suši, pekingská kachna, indonéská rýže nasi goreng...) - Hot & cold (saláty a polévky) - Dary země i moře (pokrmy s masem, rybami a dary moře: hovězí satay, kuřecí křídla po vietnamsku...) - Někdo to rád ostré (kari, chilli omáčka, marináda terijaki) - Wokování (pokrmu z woku) - Naplňte to! (čínské knedlíčky, taštičky, jarní závitky a rolky…) - Tááák sladké (dezerty, zmrzlina z čaje matcha) Publikace: Tajemství východu aneb To nejlepší z asijské kuchyně (Edice Apetit).
POPISKuchařka Tajemství Asie aneb To nejlepší z asijské kuchyně od populárního českého časopisu Apetit obsahuje 160 stran pečlivě vybraných receptů. Jedná se o gurmánského průvodce Asií.
Kuchařka obsahuje recept na domácí kari pastu, nakládané kimči, jarní závity, polévky, kachnu a další speciality z jihovýchodní Asie od Barmy přes Thajsko, Vietnam a Čínu až po Indonésii a Koreu. Je zde 7 kapitol: Chuť plná Asie, Hot & cold, Dary země i moře, Někdo to rád ostré, Wokování, Naplňte to, Tááák sladké.
SPECIFIKACERozměry: 21,5 × 24,5 × 1,5 cm
Hmotnost: 800 g
Rok vydání: 2014
Jazyk: český jazyk
Vazba: vázaná pevná
Počet stran: 160
ISBN: 978-80-87575-13-0
CO DÁL?Líbí se vám tento produkt? Skvělé! Přidejte ho do košíku a pokračujte v nákupu.
Nevyhovuje vám? Zkuste se podívat na další kuchařky Apetit nebo na podobné produkty.