SONNENTOR Pískavice řecké seno bio 120 g
SONNENTOR Pískavice řecké seno bio 120 g

TOP 36
SONNENTOR Pískavice řecké seno bio 120 g

od 70 Kč
Pískavice – poklad faraonů je doma ve Středozemí. Již Egypťané ji využívali jako koření. Čerstvý, křupavý požitek! Výborná semínka s kořeněnou chutí jsou šetrně připravována a balena. Tím můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat čerstvé výhonky. Doba namáčení je cca 6-15 hodin, doba klíčení 5-6 dnů, přičemž by měla být semínka vystavena světlu až poslední den. U pískavice se vyvíjí charakteristická vůně připomínající curry již při…
Grizly.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
75 Kč
Za dopravu 69 Kč Skladem
75 Kč Do obchodu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SONNENTOR Pískavice řecké seno bio 120 g
Výrobce: SONNENTOR
Minimální cena: 70 Kč
Maximální cena: 75 Kč
Ušetříte až: 5 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pískavice – poklad faraonů je doma ve Středozemí. Již Egypťané ji využívali jako koření. Čerstvý, křupavý požitek! Výborná semínka s kořeněnou chutí jsou šetrně připravována a balena. Tím můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat čerstvé výhonky. Doba namáčení je cca 6-15 hodin, doba klíčení 5-6 dnů, přičemž by měla být semínka vystavena světlu až poslední den. U pískavice se vyvíjí charakteristická vůně připomínající curry již při nakličování. Používá se do chutney, v Egyptě do omáček a v Indii jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům. Před konzumací ještě jednou opatrně omýt teplou vodou. Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva, tři dny v lednici – jinak zhořknou.

Složení:

pískavice modrá bio

Skladování:

Skladovat v suchu a chladu

Sonnentor Pískavice řecké seno BIO 120 g Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům. Návod k přípravě: Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout, doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle, ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně oplachovat. TIP: Výhonky zkonzumujte co nejdříve, případně lze 2-3 dny uchovat v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací ještě opláchnout teplou vodou. Složení: Pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum graecum) Skladovat v suchu a chladu. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Pískavice má velice štiplavou, až peprnou chuť. Skvěle se hodí do indické kuchyně, do omáček a v Indii se dokonce používá i jako náhrada kávy. Vyklíčená pískavice je velice lahodná na čerstvý domácí chléb nebo jako ozdoba na ostrou polévku. Klíčky jsou plné vitaminů a enzymatických látek, které jsou nezbytné pro tělo. Dále klíčky pomáhají regenerovat buňky, pomáhají odstranit poruchy trávení a čistí organismus. Proto je doporučujeme jíst na jaře při detoxu nebo očistné kůře. Použití: Doba namáčení: 6-8 hodin, následně propláchneme. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny při teplotě 18-20°C na světle. Doporučujeme 2x denně proplachovat. Složení: Pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum graecum). 6-8 hodin namáčet v čistém nakličovadle, pak nechat 2 dny ve tmě, pak 2-4 dny na světle, 2x denně dobře proprat v čisté vodě. Semínka udržovat neustále v teple (nejlépe 20°C).Kalorická hodnota/energie (na 100g):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 gSkladování: Skladovat v suchu a chladu.Legislativní zařazení:Země původu: Evropská unieCZ-BIO-002 Pískavice řecké seno patří mezi nejstarších kulturní rostliny, znali ji už staří Egypťané. Je tradičně využívána pro podporu funkce trávicí soustavy a při bolestivé menstruaci a jde rovněž

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.