SONNENTOR Pískavice řecké seno bio 120 g
SONNENTOR Pískavice řecké seno bio 120 g

SONNENTOR Pískavice řecké seno bio 120 g

od 70 Kč
Pískavice – poklad faraonů je doma ve Středozemí. Již Egypťané ji využívali jako koření. Čerstvý, křupavý požitek! Výborná semínka s kořeněnou chutí jsou šetrně připravována a balena. Tím můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat čerstvé výhonky. Doba namáčení je cca 6-15 hodin, doba klíčení 5-6 dnů, přičemž by měla být semínka vystavena světlu až poslední den. U pískavice se vyvíjí charakteristická vůně připomínající curry již při…
Grizly.cz
Za dopravu 69 Kč Skladem
75 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SONNENTOR Pískavice řecké seno bio 120 g
Výrobce: SONNENTOR
Minimální cena: 70 Kč
Maximální cena: 75 Kč
Ušetříte až: 5 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Pískavice – poklad faraonů je doma ve Středozemí. Již Egypťané ji využívali jako koření. Čerstvý, křupavý požitek! Výborná semínka s kořeněnou chutí jsou šetrně připravována a balena. Tím můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat čerstvé výhonky. Doba namáčení je cca 6-15 hodin, doba klíčení 5-6 dnů, přičemž by měla být semínka vystavena světlu až poslední den. U pískavice se vyvíjí charakteristická vůně připomínající curry již při nakličování. Používá se do chutney, v Egyptě do omáček a v Indii jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům. Před konzumací ještě jednou opatrně omýt teplou vodou. Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva, tři dny v lednici – jinak zhořknou.

Složení:

pískavice modrá bio

Skladování:

Skladovat v suchu a chladu

Sonnentor Pískavice řecké seno BIO 120 g Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům. Návod k přípravě: Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout, doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle, ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně oplachovat. TIP: Výhonky zkonzumujte co nejdříve, případně lze 2-3 dny uchovat v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací ještě opláchnout teplou vodou. Složení: Pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum graecum) Skladovat v suchu a chladu. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Pískavice má velice štiplavou, až peprnou chuť. Skvěle se hodí do indické kuchyně, do omáček a v Indii se dokonce používá i jako náhrada kávy. Vyklíčená pískavice je velice lahodná na čerstvý domácí chléb nebo jako ozdoba na ostrou polévku. Klíčky jsou plné vitaminů a enzymatických látek, které jsou nezbytné pro tělo. Dále klíčky pomáhají regenerovat buňky, pomáhají odstranit poruchy trávení a čistí organismus. Proto je doporučujeme jíst na jaře při detoxu nebo očistné kůře. Použití: Doba namáčení: 6-8 hodin, následně propláchneme. Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny při teplotě 18-20°C na světle. Doporučujeme 2x denně proplachovat. Složení: Pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum graecum). 6-8 hodin namáčet v čistém nakličovadle, pak nechat 2 dny ve tmě, pak 2-4 dny na světle, 2x denně dobře proprat v čisté vodě. Semínka udržovat neustále v teple (nejlépe 20°C).Kalorická hodnota/energie (na 100g):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 gSkladování: Skladovat v suchu a chladu.Legislativní zařazení:Země původu: Evropská unieCZ-BIO-002 Pískavice řecké seno patří mezi nejstarších kulturní rostliny, znali ji už staří Egypťané. Je tradičně využívána pro podporu funkce trávicí soustavy a při bolestivé menstruaci a jde rovněž

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.