SONNENTOR Alfalfa bio 120 g
SONNENTOR Alfalfa bio 120 g

TOP 5
SONNENTOR Alfalfa bio 120 g

od 67 Kč
Lahodné klíčky alfalfa ozdobí a dochutí každý pokrm. Navíc slouží jako zásobárna energie.Alfalfa jsou semena vojtěšky v bio kvalitě. Chutí trochu připomínají řeřichu, ale jsou jemnější a nejsou tolik pikantní. Jsou ideální v zimě a také časně zjara, kdy toho moc čerstvého ještě neroste. Po pár dnech v nakličovadle si můžete dopřát čerstvé a výživné klíčky. Namočte je na 6-8 poté propláchněte vodou a nechte 2-6 dní klíčit. Nejlépe 3x denně…
MámeChuť Raw&Bio eshop
Za dopravu 99 Kč Skladem
75 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: SONNENTOR Alfalfa bio 120 g
Výrobce: SONNENTOR
Minimální cena: 67 Kč
Maximální cena: 79 Kč
Ušetříte až: 12 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Lahodné klíčky alfalfa ozdobí a dochutí každý pokrm. Navíc slouží jako zásobárna energie.Alfalfa jsou semena vojtěšky v bio kvalitě. Chutí trochu připomínají řeřichu, ale jsou jemnější a nejsou tolik pikantní. Jsou ideální v zimě a také časně zjara, kdy toho moc čerstvého ještě neroste. Po pár dnech v nakličovadle si můžete dopřát čerstvé a výživné klíčky. Namočte je na 6-8 poté propláchněte vodou a nechte 2-6 dní klíčit. Nejlépe 3x denně proplachujte. Čerstvými klíčky si můžete posypat chleba s dobrou domácí pomazánkou, přizdobit polévku, salát nebo třeba kroupoto. Naklíčenou směs využijete v teplé i studené kuchyni. V té teplé je můžete narychlo orestovat a přihodit třeba k zeleninové směsi se soba nudlemi. Nejvíce si je ale vaše tělo užije v čerstvé podobě. Na klíčcích alfalfa si pochutná také nejeden makrobiotik či vitarián.6–8 hodin namáčejte, v čistém nakličovadle nechte 2 dny ve tmě, pak 2–4 dny na světle. 2x denně dobře proplachujte v čisté vodě. Semínka udržujte neustále v teple (nejméňe 20 °C) a vlhku, nikdy nestavte na přímé slunce.Kalorická hodnota/energie (na 100g):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 gSkladování: V suchu a chladu.Legislativní zařazení: Semena vojtěšky.Země původu: Evropská unieCZ-BIO-002 Informace o produktu Již Arabové byli přesvědčeni o síle klíčivých semínek: „V klíčku je obsaženo všecho, co přináší život!“ Čerstvý křupavý požitek! Výhonky alfalfa v chuti připomínají řeřichu, ale jsou jemnější. Obzvláště vítané během dlouhých zimních měsíců. Výhonky alfalfa se používají do salátů, polévek a jako obloha na chleba. SONNENTOR pro vás šetrně připravil a zabalil všechna klasická semínka k nakličování. Tím můžete již po několika dnech sklízet a vychutnávat výhonky plné síly. Před konzumací doporučujeme ještě jednou oparně umýt teplou vodou. Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou. Doba namáčení: 6-8 hodin, poté propláchnout vodou Doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle Ideální teplota: 18-20°C 2 x denně oplachovat Skladovat v suchu a chladu. Alfalfa neboli semena vojtěšky svou peprnou chutí připomínají řeřichu, ale jsou o trochu jemnější. Výhonky vojtěšky se používají do salátů, polévek nebo na čerstvý chléb. Svou dokonalou chutí mohou zpestřit detoxikační nebo zeleninové šťávy. Klíčky jsou plné vitaminů a enzymatických látek, které jsou nezbytné pro tělo. Dále klíčky pomáhají regenerovat buňky, pomáhají odstranit poruchy trávení a čistí organismus. Proto je doporučujeme jíst na jaře při detoxu nebo očistné kůře. Použití: Doba namáčení - 6-8 hodin, poté propláchneme. Doba klíčení - 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na slunci při teplotě 18-20°C. Po vyklíčení doporučujeme zkonzumovat co nejdříve (3-4dny). Složení: Alfalfa neboli semena vojtěšky (Medicago sativa) bio. Pokud nevíte jak na klíčení pak se to můžete dočíst zde..... Semeno lucerny seté, vhodn

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.