SLOVART Ještě více hojnosti: Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně
Ještě více hojnosti: Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně
Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně - Emanuele Ottolenghi
Ještě více hojnosti: Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně - Yotam Ottolenghi
Ještě více hojnosti
Jak vybíráme doporučené nabídky
Především pečlivě vážíme mezi cenou produktu, kvalitou a reputací eshopu.
Nejlevnější
Ještě více hojnosti - Yotam Ottolenghi
Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně - Emanuele Ottolenghi
Ještě více hojnosti
Ještě více hojnosti
Ještě více hojnosti: Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně
Ještě více hojnosti
Ještě více hojnosti: Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně - Yotam Ottolenghi
Ještě více hojnosti - Yotam Ottolenghi
Ještě více hojnosti - Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně - Ottolenghi Emanuele
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Popis produktu
Ještě více hojnosti: Nové kulinářské skvosty mistra zeleninové kuchyně - Yotam Ottolenghi Zelenina jako hlavní jídlo, barevné a lákavé obiloviny – odvážná, svěží a nepřetržitá revoluce ve stravování. Tak lze charakterizovat tuhle nádhernou kuchařku, poutavou svými recepty, komentáři autora o surovinách, vaření a jídlech, fotografiemi i grafikou... Listujte, čtěte, vybírejte, vařte a pochutnávejte si. Třeba na salátu ze syrové červené řepy s bylinkami, rýži se šafránem, datlemi a mandlemi na nudlích soba s marinovanými houbami, pikantní polévce s cizrnou a bulgurem, kaši z quinoy s grilovanými rajčaty a česnekem, těstovinách na íránský způsob, dušeném kadeřávku s křupavými šalotkami nebo fenyklu s kapary a olivami. Možná vás osloví i jídla s exotickým názvem, jako je karí laksa nebo cuketový baba ganuš. Dobrou chuť! z kategorie Knihy | Kuchařky | Zeleninová jídla, saláty od Slovart naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz! Zelenina ako hlavné jedlo, rôznorodé a lákavé obilniny – odvážna, svieža a nekonečná revolúcia v stravovaní. Tak sa dá charakterizovať táto nádherná kuchárka, ktorá je pútavá svojimi receptami, komentármi autora o surovinách a varení, fotografiami a grafikou.... Listujte, čítajte, vyberajte, varte a pochutnávajte si. Napríklad na šaláte zo surovej červenej repy s bylinkami; na ryži so šafranom, ďatľami a mandľami; rezancoch soba s marinovanými hríbmi; pikantnej polievke s cícerom a bulgurom; na kaši z quinoy s grilovanými paradajkami a cesnakom; na cestovinách na iránsky spôsob alebo na fenikli s kaparami a olivami. Možno vás oslovia jedlá s exotickými názvami ako kari laksa alebo cukinový baba ganuš. Dobrú chuť.