Siemens WT47U690CS

Hodnocení: 1x
  • 4

Ušetřete si práci i finance. Kondenzační sušička Siemens WT47U690CS vás vysvobodí ze změti šňůr a spárů kolíčků. Najednou usuší až 8 kg prádla všeho druhu. 14 programů si poradí s bavlnou, syntetikou i vlnou. Sušit můžete také přikrývky, outdoorové oblečení nebo halenky a košile. Hygienický program pomůže usušit třeba kojenecké oblečení. Dokonalé výsledky zajistí velký nerezový buben, který umožní přístup teplého vzduchu ze všech stran. Sušička spadá do nejúspornější energetické třídy A+++. ...a dál?

Radost vám udělá:
  • 2.49385
doprava zdarma
skladem

Recenze Siemens WT47U690CS

Eliška V., 16. dubna 2018


PRO:   - prádlo skoro vždy naprosto suché (vícevrstvé prádlo je v lemech vlhké např. dětský pytel na spaní, jinak skvěle vysuší i polštáře)
  - tichý provoz
  - pěkný design a jednoduché ovládání
  - velká spokojenost - odmítám už věšet jakékoliv prádlo ven
PROTI:   - některé programy prádlo více pomačkají a košile je třeba žehlit vždy (je třeba je ždímat na méně otáček a hlavně sušit zvlášť nebo se pomačkají a špatně se žehlí)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 2.49385
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petr Kounovský, 15. ledna 2018


PRO:   Eco A+++ (177kWh průměrná spotřeba)
  8 kg max. náplň
  Připojení na odpad
  Automatické čištění kondenzačního filtru
  Velmi tichá (max. 64 dB)
  Kompatibilní s doplňky Bosch (je to stejný výrobce)
  Velký, přehledný dotykový displej
  Velký a přehledný volič programů (v češtině) s pěkným modrým světýlkem
  Na hloubku jen 599 mm, jiné sušičky jsou hlubší
  Lze dokoupit levný držák do bubnu na sušení bot
PROTI:   Asi jen ta vyšší cena, ale dlouhodobě se to vyplatí, i jen proto, že se už nemusí (dokonce nesmí) kupovat drahá aviváž a ušetří se i hodně proudu spotřebovaného dřív žehličkou

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 2.49385
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jan Martínek, 28. prosince 2017


PRO:   české ovládání
  samočistící kondenzátor
  snadné čištění filtrů
  připojení k odpadu
  prádlo suché, nadýchané a nezmuchlané - většina rovnou do skříně
PROTI:   mohlo by být hlasitější upozornění konce programu, možná lze nějak nastavit, ale nepřišel jsem zatím na to.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 2.49385
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

testrka, 9. listopadu 2017


PRO:   Prve susenie trvalo cez 5hod.
  Este som neprisla na system susenia

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 2.49385
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Kamča Jelínková, 9. října 2017


PRO:   neocenitelný pomocník, který se u nás téměř nezastaví, se 3 malými dětmi je prádla denně kopec a teď už si ani neumím představit, že bych byla bez sušičky, obvzlášť v tomto sychravém počasí, navíc má sušička jak připojení na odvod kondenzátu, tak program samočištění kondenzátoru, tudíž je úplně bezůdržbová
  mohu pouze a jen vřele doporučit
PROTI:   vůbec nic :)

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 2.49385
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Radovan Kudr, 9. října 2017


PRO:   TOP sušička do 20 tisíc

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 2.49385
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Tomáš J., 27. září 2017


PRO:   - obsluha v češtině
  - krásný design
  - dělá co má
  - napojení odpadu na vodu, to mi dělá asi největší radost, nemusím vylévat vodu do umyvadla, samo si to odteče vodu a nehrozí mi, že by se mi program zastavil, takže opravdový plus!
PROTI:   Zatím jsem nenašel, tak uvidíme.

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 2.49385
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marta Ticháčková, 27. září 2017


PRO:   všem doporučím
  rychlé programy
  tichá
  nežehlíme nic
  čeština

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 2.49385
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marcela Horká, 27. září 2017


PRO:   Výborný pomocník do domácnosti, prádlo skládám suché rovnou do skříně.
PROTI:   nic

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 2.49385
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Karolína Šlamborová, 27. září 2017


PRO:   Skvělá sušička, využila jsem možnost připojení do odpadu a o sušičku se v podstatě nemusím starat. Suší perfektně, jsem naprosto spokojená. Oproti jiným sušičkám má i české popisky, což mi zjednodušilo práci. Doporučuji !
PROTI:   Nenašla jsem žádná negativa

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 2.49385
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

František Škoda, 27. září 2017


PRO:   - nádherný vzhled
  - české ovládání
  - rychlost, opravdu suší rychleji než stará sušička Siemens :-)
  - připojil jsem k odpadu
  Bylo mi doporučeno obchodem ONLINESHOP.cz a nelituji

Hodnocení:
  • 5
Radost vám udělá:
  • 2.49385
doprava zdarma
skladem

Do obchodu »

Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Siemens WT47U690CS

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.