Siemens WT 47W590 cena od 0 Kč

Siemens WT 47W590

Hodnocení: 13x
  • 4

Siemens WT 47W590 představuje kvalitní sušičku na prádlo, která disponuje tepelným čerpadlem i samočistícím kondenzátorem. Sušička spadá do energetické třídy A++ a má tak velmi nízkou spotřebu energie. Kapacita bubnu je 9 kg prádla. Plnění sušičky je přední. Díky pokročilým technologiím nedochází ke srážení prádla ani k jeho namotávání a zbytečnému mačkání. V nabídce má hned několik speciálních programů. Skvělý pomocník do každé domácnosti. ...a dál?

Recenze Siemens WT 47W590

Anna Veverková, 24. října 2016


PRO:   Výborná, za hodinu prádlo do skříně. Doporučuji.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Barbora, 26. července 2016


PRO:   Sušičku máme přes 2 měsíce a opravdu ji můžu doporučit. Ušetří čas, odstraní prach, vlasy, chloupky, piliny z ponožek. Česká přelepka byla dodána poštou, mohla by být dodávána automaticky, aby nedošlo k rozčarování, že německému textu člověk nerozumí. Některé věci musím vyžehlit, ale o dost se množství snížilo a žehlení je snadnější.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Renata, 30. května 2016


PRO:   Tichá, rychlá, nízká spotřeba, zatím jen samé plus
PROTI:   za měsíc používání zatím nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Michala Carrara, 26. května 2016


PRO:   Jsem nadmíru spokojena
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Marek, 10. dubna 2016


PRO:   Spokojen
  Design
  Ovládání
  Koš na vlnu a obuv
  Možnost napojení na odpad
  3 roky záruka
  Snížena vlhkost v bytě
PROTI:   Zatím nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Lucie, 20. března 2016


PRO:   Zatím naprostá spokojenost!
  Suší velmi dobře
  Nemačká prádlo, prostě super!
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petra, 24. září 2015


PRO:   Sušička je úžasná.Jsem s ní naprosto spokojená.Nakoupila jsem opravdu moc dobře.Vůbec nelituju.Měla jsem v plánu koupit sušičku bosch a jsem ráda,že jsem se nakonec rozhodla pro tuto siemensku.
PROTI:   Vůbec nic.

Naprostá spokojenost.
Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Petr Blaha, 16. března 2015


PRO:   Výborně suší - perfektní pomocník v domácnosti
  Odvod vody přímo do odpadu
  Čerstvě usušené prádlo lze většinou skládat do skříně bez žehlení.
  Pokud prádlo ze sušičky hned nevyberu, sušička jej udržuje načechrané občasným protočením bubnu.
  Velmi rychle suší - na začátku uvedený čas sušení se obvykle u dobře odstředěného prádla zkrátí díky senzorům cca na polovinu
  Krásně vypadá, LED osvětlení bubnu
  Záruka 3 roky
  Aktuálně soutěž o -50% cashback a zájezd do Ria
PROTI:   Samolepka s českými popisky se týká jen voleb na kruhovém ovladači, ale ostatní tlačítka zůstávají v němčině
  Připojení na odpad není úplně triviální a pro jeho zprovoznění je nutné nastudovat manuál
  I přes zjednodušené čištění je stále nutné po každém sušení vyčistit jeden, případně oba prachové filtry v bubnu. A pokud nepoužíváte odtok do dopadu, tak občas i filtr v nálevce na vodu.
  Občas není některý kus prádla dobře usušen, hlavně pokud se hodně liší od zbytku prádla nebo když se třeba povlak na polštář zamotá do povlečení na peřinu. Ale stačí krátké dosušení a vše je Ok.
  Škoda, že nejde změnit směr otevírání dvířek, který mi bohužel zrovna příliš nevyhovuje. Ale to asi nejde u žádné sušičky.
  Vyšší cena
  Trochu hlučnější

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Kolpav, 2. března 2015


PRO:   Dobrá oproti jiným typům je prodloužená záruka, koš na boty a hlavně možnost zapojení na odpad a úžasně usušené ručníky
PROTI:   Nic

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jan Dvořák, 6. února 2015


PRO:   Od pořízení sušičky nevím co je věšení prádla.
  Super kvalita usešeného prádla.
PROTI:   Volič programů je moc róbustní a vyčuhuje ze spotřebiče.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jana T., 15. prosince 2014


PRO:   Nemáme doma celou zimu ověšený sušák, prádlo není třeba (kromě košil) žehlit, lze napojit na odpad.
  Žmolky a psí chlupy se nevyperou, z prádla je odstraní až sušička.
PROTI:   Trochu hlučná, ale máme ve sklepě, takže nevadí.
  Český návod přiložen, takže s ovládáním žádný problém.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Markéta Stránská, 3. prosince 2014


PRO:   prádlo suché za 30 minut při předchozím vyždímání na 1400 otáček
  když se ještě teplé složí, není třeba žehlit
  vše je krásně měkké i bez aviváže
  posbírá žmolky a prach
  žádná vlhkost v bytě
  prodloužená záruka
  nemusí být napojená na odpad, má kond. nádobu - nemám nikde prostor poblíž odpadu a sušičku mám na chodbě
  možnost sušení bot v koši
PROTI:   popis programů v cizím jazyce, ale měli by mi dodat přelep s českými popisky

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Martin Reif, 2. prosince 2014


PRO:   První sušička a zatím naprostá spokojenost. Prodloužená záruka a možnost odvedení kondenzátu do odpadu nebo jen větší nádoby aby jste nemuseli vylívat vodu po každém sušení. Prádlo je oproti běžnému sušení krásně načechrané a když se vyrovná a složí ještě teplé není většinou třeba žehlit. Taky je zbavené do značné míry uvolněných vláken tkaniny a papíru ze zapomenutých kapesníčků. Hlučností srovnatelné s myčkou nádobí. Pračka při odstřeďování produkuje neporovnatelně více dB. 100% využití programů si neumím představit jelikož to znamená třídit prádlo do X skupin a v praxi stejně využijete z 99% ten základní. Výhodou koš na sušení obuvi a svetrů.
PROTI:   Dodáno bez českého návodu k použití - lze stáhnout na stránkách Siemens domácí spotřebiče, ale co babička bez netu a nedej bože i PC? Pro ty co to chtějí spustit a neumí německy - hlavní vypínač nehledejte vzadu ani z boků, je integrován do voliče programů a stačí stlačit zepředu to jediné velké kolečko na čelním panelu, pak naskočí rovnou ten nejvyužívanější program na bavlnu.
  Německé popisky ovládacích prvků. Kdyby to bylo alespoň v En.
  Někdo by se měl zamyslet jestli nekazí dojem práci odvedené někým jiným! Má za to přeci peníze!

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Kateřina D., 10. listopadu 2014


PRO:   Jsem nadšena, skvělé výsledky sušení, velký buben, který pojme až 9kg prádla, ale když ho dáte méně, tak je to lépe vysušené. Navíc z obchodu mi dodali ihned druhý den a vše bylo zcela perfektní.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Roman Hanuš, 6. listopadu 2014


PRO:   Sušička má odvod vody do odpadu, takže se nemusím o nic starat. Dlouho jsem z důvodu nové domácnosti takovou sušičku od Siemense hledal. Prodloužená záruka také výběr usnadnila. Zatím jsem spokojený, tak jako moje žena, která nemusí žehlit.

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Květa Zemanová, 6. listopadu 2014


PRO:   Jediná sušička s možností napojení na odpad a to s tepelným čerpadlem
  Jinak také velká spokojenost se sušením a relativně nízkým hlukem oproti sušičce mé švagrové.
  doporučuji

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Jarča K., 3. listopadu 2014


PRO:   Stejně jako pračka v setu co jsem koupila se sušička jednoduše ovládá. Oproti pračce trošku hlučnější, ale to jsem vyčetla, že je logické a normální. Pasují k sobě a mají krásná vrátka s integrovaným madlem.
  Dále je zajímavá prodloužená záruka, koš na boty a hlavně možnost zapojení na odpad.
PROTI:   niv

Hodnocení:
  • 5
Pomohlo Vám toto hodnocení? ANO | NE
Děkujeme, vaše hlasování bylo uloženo.

Přidat recenzi pro Siemens WT 47W590

  • 0

* Položky označené hvězdičkou jsou povinné!

V rámci zpříjemnění uživatelského zážitku používáme soubory cookie. Setrváním na našem webu s jejich použitím souhlasíte. Více informací zde.


© 2006 - 2018 Srovname.cz | Všechna práva vyhrazena.