Jan Braai: Grilování
Jan Braai: Grilování

Jan Braai: Grilování

od 84 Kč
Tato kniha je nepostradatelným průvodcem pro všechny, kteří propadli kouzlu grilování. Jejím autorem je zakladatel Národního dne grilování v Jihoafrické republice Jan Braai, který je díky svým televizním pořadům v mnoha zemích velmi populární. Svým osobitým humorem vás seznámí s nejrůznějšími technikami grilování, poradí, co by vám nemělo chybět ve vaší grilovací výbavě, a především vás inspiruje jednoduchými a přitom nápaditými recepty,…
Alza.cz
Skladem
167 Kč Do eshopu

Specifikace

Klíčové vlastnosti

Název produktu: Jan Braai: Grilování
Minimální cena: 84 Kč
Maximální cena: 240 Kč
Ušetříte až: 156 Kč
Průměrné hodnocení uživatelů: 0,00 bodů z 5
Hodnocení:
0

Popis produktu

Tato kniha je nepostradatelným průvodcem pro všechny, kteří propadli kouzlu grilování.

Jejím autorem je zakladatel Národního dne grilování v Jihoafrické republice Jan Braai, který je díky svým televizním pořadům v mnoha zemích velmi populární. Svým osobitým humorem vás seznámí s nejrůznějšími technikami grilování, poradí, co by vám nemělo chybět ve vaší grilovací výbavě, a především vás inspiruje jednoduchými a přitom nápaditými recepty, speciálně upravenými pro českou kuchyni. Díky této kuchařce každý dokáže ohromit své hosty originálním kulinařením.Podtitul: {Snadné recepty a rady}Autor: Jan BraaiRok vydání­: 2013Vazba: Pevná bez přebalu leskláISBN: 978-80-7322-158-4Počet stran: 200Rozměry: 235,0 x 167,0 x 16,0 Grilování - Hirsch Siegrid Kniha osvědčených bylinkových receptů Autorka publikace je uznávanou rakouskou odbornicí ve světě využití léčivých bylin. Její kniha bylinkových receptů přináší koncentrovanou sílu bylin ve více než 350 autentických receptech a tipech z lidového léčitelství, od tinktury přes bylinkový ocet, bylinkový olej, marmelády, sirupy a šťávy až po masti. Recepty jsou doplněny barevnými fotografiemi. Je to nepostradatelná příručka pro jednoduchou výrobu léčivých domácích prostředků. z kategorie Knihy | Naučná literatura | Kuchařky | Maso, grilování, steaky od DONA naleznete ne e-shopu KnihyDobrovsky.cz! Autor publikace je zakladatelem Národního dne grilování v Jihoafrické republice. Natočil také několik úspěšných televizních sérií o grilování, receptech a technikách. V této knize představuje zcela nové recepty, které jsou upraveny pro českou kuchyni a pro české gurmány. Všechny ingredience uvedené v receptech jsou běžně k dostání.

Recenze

Celkové hodnocení

0
0%
5
0x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Váš názor nás zajímá!

Hodnocení je od spotřebitelů, kteří produkt zakoupili.